Micimackó visszatér (1997) 50

Pooh's Grand Adventure: The Search for Christopher Robin
76' · amerikai · animációs, kaland

Véget ér a nyár, és ezzel a vakációnak is vége. Róbert Gidának iskolába kell mennie. Ezt nincs szíve személyesen megmondani Micimackónak, így hát tollat ragad, hogy levélben adja tudtára. A csekélyértelmű medvebocs azonban félreérti az üzenetet.

angol

Képek 4

Szereposztás

David Warnermesélő
Hirdetés
Micimackó visszatér (1997)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

Gyártó
Walt Disney Pictures

Kedvencelte 16

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

bkata12 

Ezen jobban látszik, hogy kisgyerekeknek íródott, mint a többin, de ettől függetlenül szórakoztató. Nagyon okosan belecsempészték az üzenetet, és bár felnőtt fejjel szájbarágósnak tűnhet, de gyerek fejjel szerintem kifejezetten hatásos és érthető.

Kemiviki 

Jajjj de szerettem, s még mindig nagyon szeretem így felnőtt fejjel is. Megnyugtat, kikapcsol, kell ennél több?:)

szolykahajni

Én valahogy sose szerettem Micimackót (max Fülest az egész csapatból), de @Bodnár_Noémi nagy rajongó, miatta néztük meg. Én el is szenderedtem rajta. Azért voltak cuki pillanatok. :)

1 hozzászólás
a_girl92 

Annyira imádom ezt a mesét, bekacsoltuk a Tv-t és éppen ez ment, akkor kezdődött, szóval nem bírtam elkapcsolni…ha nem láttam már ezt vagy 50x gyerekkorom óta 1x sem….cuki kis mese a barátságról, ahogy elindulnak „megmenteni” Róbert Gidát. A gyerekek csak tanulhatnak ezekből a Micimackós mesékből <3

Andro 

Micimackó kihívás miatt néztem újra, és még mindig nagyon tetszik. Szegény Micimackó és barátai, mikor azt hiszik, hogy Róbert Gida bajban van és mennek megmenteni. Nagyon aranyos kis film a barátságról, a félreértésekről, és még tanulság is van benne valamennyi. Örülök, hogy a régi, kedves rajzok köszönnek vissza, nem az a CGI rettenet, amivel teljesen tönkrevágták a gyerekkori kedvencemet.

Timi98 

Ma elkapott a Micimackó-láz, jó volt ilyen meséket nézni. Ezt a részt még nem is láttam eddig, nagyon tetszett, hasonlóan érdekes és humoros, akár a többi Micimackó-film. A vége igen meghatóra sikerült ♥

Nadja_Blue 

Be kell vallanom, nekem az egész Micimackós dolog kimaradt gyerekkoromból, így nincs ott a nosztalgiafaktor. Annyi biztos, hogy nem ez a film fogja megszerettetni velem a Micimackót, de lehet később újrapróbálkozom egy másik filmmel. Igazából nem volt rossz és gyerekként biztos jobban élveztem volna, de ez nekem most csak 6 csillagos volt.

Lady_Hope

Ha a fene fenét eszik is én ezt akkor is szeretni fogom!

Tündérke

Másodszorra sikerült csak befejezni, mert egyszerűen picit már idegesített Nyuszi meg Malacka… De végül sikerült és hát persze maximális a csillagozás, mert imádom Micimackó és Róbert Gida barátságát. <333 És Tigrist meg Fülest, akiben egy kicsit magamra is ismerek… Micimackó és barátai mindig jobbá varázsolják az unalmas hétvégéket. :)

Csodaautista 

Kissé elég gyenge feldolgozás volt. Ugyanis azaz elvárás, hogy valami szép legyen, de nem.


Népszerű idézetek

Nadja_Blue 

Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted és okosabb, mint véled.

szymba23 

Te nem lehetsz máshol, hiszen nélküled egészen elvesznék. Kinek szólnék egy olyan bizonyos holnapon, amikor épp nem vagyok elég erős, vagy elég bátor? És kitől kérnék tanácsot, amikor nem tudnám, hogy merre tovább?

szymba23 

– Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?
– Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján