Micimackó visszatér (Micimackó 2.) (1997) 104

Pooh's Grand Adventure: The Search for Christopher Robin
76' · amerikai · animációs, kaland

Véget ér a nyár, és ezzel a vakációnak is vége. Róbert Gidának iskolába kell mennie. Ezt nincs szíve személyesen megmondani Micimackónak, így hát tollat ragad, hogy levélben adja tudtára. A csekélyértelmű medvebocs azonban félreérti az üzenetet.

angol
magyar

Képek 15

Szereposztás

David Warnermesélő
Jim CummingsMicimackó (hang)
John FiedlerMalacka (hang)
Ken SansomNyuszi (hang)
Paul WinchellTigris (hang)
Peter CullenFüles (hang)
Andre StojkaBagoly (hang)
Brady BluhmRóbert Gida (hang)

Kedvencelte 22

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

bkata12 

Ezen jobban látszik, hogy kisgyerekeknek íródott, mint a többin, de ettől függetlenül szórakoztató. Nagyon okosan belecsempészték az üzenetet, és bár felnőtt fejjel szájbarágósnak tűnhet, de gyerek fejjel szerintem kifejezetten hatásos és érthető.

Kemiviki 

Jajjj de szerettem, s még mindig nagyon szeretem így felnőtt fejjel is. Megnyugtat, kikapcsol, kell ennél több?:)

a_girl92

Annyira imádom ezt a mesét, bekacsoltuk a Tv-t és éppen ez ment, akkor kezdődött, szóval nem bírtam elkapcsolni…ha nem láttam már ezt vagy 50x gyerekkorom óta 1x sem….cuki kis mese a barátságról, ahogy elindulnak „megmenteni” Róbert Gidát. A gyerekek csak tanulhatnak ezekből a Micimackós mesékből <3

szolykahajni

Én valahogy sose szerettem Micimackót (max Fülest az egész csapatból), de @Bodnár_Noémi nagy rajongó, miatta néztük meg. Én el is szenderedtem rajta. Azért voltak cuki pillanatok. :)

1 hozzászólás
GentleRain 

Micimackó kihívás miatt néztem újra, és még mindig nagyon tetszik. Szegény Micimackó és barátai, mikor azt hiszik, hogy Róbert Gida bajban van és mennek megmenteni. Nagyon aranyos kis film a barátságról, a félreértésekről, és még tanulság is van benne valamennyi. Örülök, hogy a régi, kedves rajzok köszönnek vissza, nem az a CGI rettenet, amivel teljesen tönkrevágták a gyerekkori kedvencemet.

Timi98 

Ma elkapott a Micimackó-láz, jó volt ilyen meséket nézni. Ezt a részt még nem is láttam eddig, nagyon tetszett, hasonlóan érdekes és humoros, akár a többi Micimackó-film. A vége igen meghatóra sikerült ♥

ax7zkkppqf

nagyjából ott kezdődik, ahol az eredeti mese véget ér, spoiler ezt nem láttam annyiszor, mint az elsőt, sok mindent el is felejtettem, mintha még a stáblista alatti zenét is most hallottam volna először. de nagyon jó film, méltó folytatás, vicces, néha még kissé félelmetes is. :D

Nadja_Blue

Be kell vallanom, nekem az egész Micimackós dolog kimaradt gyerekkoromból, így nincs ott a nosztalgiafaktor. Annyi biztos, hogy nem ez a film fogja megszerettetni velem a Micimackót, de lehet később újrapróbálkozom egy másik filmmel. Igazából nem volt rossz és gyerekként biztos jobban élveztem volna, de ez nekem most csak 6 csillagos volt.

Lady_Hope

Ha a fene fenét eszik is én ezt akkor is szeretni fogom!

ThePaleEmpress 

Másodszorra sikerült csak befejezni, mert egyszerűen picit már idegesített Nyuszi meg Malacka… De végül sikerült és hát persze maximális a csillagozás, mert imádom Micimackó és Róbert Gida barátságát. <333 És Tigrist meg Fülest, akiben egy kicsit magamra is ismerek… Micimackó és barátai mindig jobbá varázsolják az unalmas hétvégéket. :)


Népszerű idézetek

Nadja_Blue

Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted és okosabb, mint véled.

MrsCumberbatch 

Vajon a félelmetesnek látszó hegyek lennének a Félelmetes Hegyek?

szymba23

Te nem lehetsz máshol, hiszen nélküled egészen elvesznék. Kinek szólnék egy olyan bizonyos holnapon, amikor épp nem vagyok elég erős, vagy elég bátor? És kitől kérnék tanácsot, amikor nem tudnám, hogy merre tovább?

Σtella

– Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része.
– Melyik az a rész?
– Az, amikor te meg én mi leszünk.

szymba23

– Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?
– Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.

Σtella

Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?

Σtella

Van úgy, hogy nagyobbnak és borzadályosabbnak látszanak a dolgok, ha egyedül vagyunk és félünk.

loci93

Micimackó: Bátrabb, mint a csibe. Hosszabb, mint a pite.


Folytatása

Összehasonlítás

Micimackó


Hasonló filmek címkék alapján