Mezítlábas szerelem (2005) 37

Barefoot · Barfuss
118' · német · dráma, romantikus, vígjáték 12

Négy év börtön után Nick bármilyen munkát elfogadna, csak hogy rendbe tegye az életét és bebizonyítsa gazdag szüleinek, hogy képes egyedül is boldogulni. Egy ideggyógyintézetben kezd dolgozni takarítóként. A munka ugyan nem válik be, de Nick megmenti az egyik gondozott, a 19 éves Leila életét. A… [tovább]

német

Képek 2

Szereposztás

Til SchweigerNick Keller
Johanna WokalekLeila
Steffen WinkViktor Keller
Michael MendlHeinrich Keller
Nadja TillerFrau Keller
Imogen KoggeDr. Blöchinger
Alexandra NeldelJanine Keller
Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Dorka 

Tök véletlenül futottam szerintem bele, de nagyon megtetszett, gyorsan meg is néztem még mással is, meg ajánlgattam mindenkinek :)

furacs

„Négy év börtön után Nick bármilyen munkát elfogadna” – na ez tökre nem így van, nem tudom ki írt ilyen hülyeséget a fülszövegbe :( Nick nem volt börtönben, csupán a munkahelyek között morzsolódott és a kőgazdag családjának próbált megfelelni. Akkor lett priusza, amikor a film folyamán egyszer bevitték és a bátyja letette az óvadékot érte – ez el is hangzik a filmben, tehát Nick nem bűnöző és nem börtönviselt fickó. Ami viszont igaz, hogy egy gátlástalan alak, akit főleg a családja tett olyanná, amilyen, mert maguk is azok. Ebből indul a jellemfejlődése Leilának köszönhetően. Mindketten tudnak valamiben segíteni a másiknak és ezért lesz szükségük egymásra. Szerintem jó film, de a végkifejletnél leegyszerűsíti Nick problémáját és ez azért zavart. Ennél árnyaltabb az ő életfeladata, amit én másképp írtam volna meg.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján