Máris hiányzol (2015) 66

Miss You Already
112' · angol · dráma 12

Milly és Jess legjobb barátok. Mindent megosztottak gyerekkoruk óta – titkokat, ruhákat, vicceket, szereket, szerelmeket… most pedig megpróbálnak felnőttek lenni. Millynek jól fizető állása van és gyönyörű házban él a férjével, Kittel és két gyerekével. Jess várostervező, ő és a szerelme, Jago… [tovább]

Szereposztás

Drew BarrymoreJess
Toni ColletteMilly
Dominic CooperKit
Paddy ConsidineJago
Tyson RitterAce
Mem FerdaAchmed
Jacqueline BissetMiranda
Lukas RolfeLittle Lord
Charlotte HopeTeenage Jess
Vera ChokChang Zhe Tzung
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 188


Kiemelt értékelések

Theana

Before I die I want to… find my purpose and become a better person.
Igazságtalan. Fáj. El sem tudom képzelni, milyen lehet Jess helyében lenni. Vajon értem is megtennék? Vajon én hogy bírnám? El tudnám-e fogadni? Fáj a mellkasom.

krlany 

Ez egy nagyon jó film…
A rák sosem egyszerű, és nagyon nem mindegy, hogy ki és hogyan áll melletted…
Konkrétan felváltva nevettem és bőgtem… igen, én, a nem sírós.
Az mekkora, mikor egy PR-os prezentációt készít a saját betegségéről otthonra, tele humorral és vicces képpel, csak hogy elmagyarázza gyerkőceinek, hogy mi fog vele történni… és nekem ez tetszett a filmben végig… hogy a legnagyobb kétségbeesés közepette is megtalálták mindig azt a kis pici dolgot, amin tudtak nevetni… együtt. Az pedig külön zseniális, hogy az Üvöltő szelek yorkshire-i lápját belecsempészték…
A két nő humora zseniális, a párbeszédeik pedig nagyon élvezetesek.

Osli75 

Na jó, én ezt végigbőgtem. Voltak benne nagyon vicces részek is, de általában azon is bőgtem. Csak akkor nevetve. Sírtam a meghatottságtól, a szomorúságtól az átérzett düh miatt… vagy nagyon olyan pillanatomban néztem meg, vagy ennyire szentimentális vagyok.

Flóra

Újabb film, amit végigsírtam. Nem találom a szavakat. Csodálatos film volt.

Syl

Azt hittem nem vagyok túl érzelgős ember… tehát…vagy nagyon rossz pillanatomban láttam a filmet, vagy nem tudom mi történt, de konkrétan egy 100-as papírzsepit elfogyasztottam alatta, popcorn helyett….

Hiranneth

Nincs is jobb annál, mint közösen filmet nézni a munkatársakkal. Habár nem ez volt a cél, végül csak emellé a történet mellé tettük le a voksunkat. Ilyenkor szoktam elgondolkozni, van-e olyan barátnőm, aki egy ilyen helyzetben így mellettem állna? S én kiért tenném meg ugyanazt, mint Jess tesz meg Milly-ért?

Dexter79

Megnézésre csak is akkor, ha fel vagy készülve a tartalomra, mert sok zsepire lesz szükség.
Nagyon szomorú, nagyon megható, nagyon elgondolkodtató, és néha vicces történet arról, hogyan birkózik meg egy családanya a rákkal, mennyire érzi magát nőnek, kik állnak mellette, és főleg mennyire támogatják őt, hogy átvészelje az egészet, miközben a hozzátartozóknak is van mit feldolgozni. Egy igazi szívszorító film.

Lex

Én azt hittem, megfelelő hangulatban vagyok ehhez a filmhez, de minden bizonnyal tévedtem. A fene se tudja igazából, csak azt tudom, hogy eléggé untam. A sztori jó, csak közben annyi őrültség van benne, annyi felesleges jelenet, hogy egy idő után már tényleg csak azt vártam, hogy legyen már vége. Jobb rákról szóló filmet is láttam már. Drew Barrymore-t én nagyon szeretem, ellenben Toni Collette-et nem igazán. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy nem voltam odáig a filmért.

ananiila

Szeretem ezt a két színésznőt. D. Coopert még egy filmben sem láttam ennyire dögösnek. Viszont utálom, ahogy általában feldolgozzák a filmekben a rákot és az elmúlást.


Népszerű idézetek

Carmilla 

Miranda: Ubert kellett volna hívnom!…
Taxis: Nana!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján