Maffia: Túlélő játszma (2016) 11

Mafia: Survival Game · Mafiya: Igra na vyzhivanie
91' · orosz · akció, sci-fi, thriller 15

Moszkva 2072. Adott tizenkét versenyző, akik mind különböző sorssal és céllal érkeztek ebbe a túlélő versenybe, amelyet a maffia szervez – különös kegyetlenséggel. Be kell lépniük a virtuális valóságba és a legnagyobb félelmeikkel kell megküzdeniük a játékosoknak. A cél pedig nem más, mint az… [tovább]

angol

Szereposztás

Vadim TsallatiKirill
Violetta GetmanskayaKatya
Venyamin SmekhovLuka Sergeevich
Viktor VerzhbitskiyVerkhorg
Olga TumaykinaLarisa
Aleksey GrishinKrivoy
Natalya RudovaMariya
Vjačeslav RazběgajevVladimir
Andrey ChadovIlya
Yuriy ChursinKonstantin

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Pikachu 

A gyilkosozás vagyis a maffia nevű játék megfilmesített orosz sci-fis verziója. Elgondolásnak érdekes, de így értelme nem sok volt. Pedig az elején örültem a filmnek, mert szeretem ezt a játékot, ezért is jár plusz egy csillag.

fazsom01

Ez a film egy komoly csalódás számomra. Én is sokat játszottam a játék egyfajta verziójával, és kíváncsi voltam, mit hoznak ki belőle.
Hát… Nem túl sok mindent.
A karakterek laposak a klisék dögunalmasak. Elég hitvány filmet rendeztek meg. A vége szerintem idiótaság. Nem izgultam, hogy vajon ki a maffia, nem érdekelt az egész, csak az, hogy legyen vége már. Volt egy két totálisan értelmetlen rész is a „félelmek földjén”. A sci fi környezet teljesen indokolatlan, kihasználatlan.
Tipikusan a „kár a jó ötletért” film.

Ugyanakkor a látvány az szenzációs. Tényleg egyszerűen meseszép. A díszleten látszik, hogy „low budget” de szerintem szenzációs volt. Bár egy kicsit túlzásba vitték az epikusnak szánt elnyújtott sablonszövegekkel.
Furcsa volt megtudni, hogy orosz film volt.

Ritkaa

Párom találta a filmet, amire gonosz módon át is kapcsolt a tv-ben. Olvasni akartam, de nem hagyott.
Kétség sem fér hozzá, teljes mértékben az ágyhoz ragasztott. Tetszett a történet, bár végig azon gondolkoztam, hogy mégis kinek éri meg ilyen „játékokon” részt venni?
Sajnos amilyen jól indult, úgy laposodott el a végére. Pár dolgot nem is értettem, hogy miért történik. Kicsit olyan összecsapott lett.

Hippoforaccus 

Negyed óra után azt mondom, nem éri meg végignézni.


Hasonló filmek címkék alapján