Kedvencelte 3

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Kaname32 

Nem sok játékban ragadós animét láttam, de ez azok közé tartozik ami lekötött.
Az anime storyja sokkal komolyabb hangvételűbb mint amiket eddig láttam azok elég egyszerűek voltak (ha nem veszem bele a SAO-ot). Shiroe karaktere jól kidolgozott személyiséggel csinálták és még ennél is jobban tud fejlődni részről részre, a többi játékos és a maga érdekében. Meg nem egy rögtön egymásnak esünk téma volt, hanem mindenki összefogott és együtt jobban boldogultak, mint egyedül vagy céhenként, spoiler .
Úgyhogy ígéretes anime, 1 próbát mindenképp megér a nézésre.

EeNii

Szeretem az ilyen összetett történetű dolgokat, ahol a nézőnek is gondolkodnia kell és megpróbálni összekötni a szálakat. Sajnos, az ilyen, főleg az animék terén manapság olyan ritka, mint a fehér holló… A második évadot viszont nyugodtan letagadhatná, mert nagyon lapos és unalmas lett az elsőhöz képest.
Sokan a Sword Art Online-hoz hasonlítják, de csak annyi közös bennük, hogy a játék világban ragadt karakterekről szól, és viszlát, úgyhogy leszögezem, nem ugyanolyan a kettő!

Lahara

Sosem láttam a .Hack//Sign-t, csak olvastam róla, mégis olyan érzésem van, mintha ez annak kicsit a kopija lenne. Viszont szórakoztató.


Folytatása

Összehasonlítás

Log Horizon


Hasonló filmek címkék alapján