Ling Qi (Ling Qi 1.) (2016–2016) 19

Spiritpact · 灵契 Spirit Contract
23' · japán, kínai · akció, vígjáték, fantasy, sorozat, donghua 18
1 évad · 10 rész

Kategóriája: Shounen Ai,Supernatural,Komédia,akció,varázslat
Yang Jinghua egy híres és régi ördögűző család leszármazottja. Ám szülei elvesztése után mérhetetlenül elszegényedett, ezért utcai jóslásokkal és részmunkaidőben számítógépek helyreállításával keresi a kenyerét. Egy éjszaka a… [tovább]

Japán

Képek 28

Szereposztás

Iguchi YuuichiYou Keika (hang)
Takeuchi ShunsukeTanmoku Ki (hang)
Ookubo RumiShin Shiyou (hang)
Sugiyama NoriakiIn Tetsu / Sennen Youko (hang)
Toyonaga ToshiyukiShito Ritsu (hang)
Miyake TakahiroTanmoku Jimei (hang)
Nabatame HitomiTanmoku Jiyun (hang)

Kedvencelte 6

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

kkata76 

Izgalmas, vicces, jók a karakterek, és a grafika is tetszett, jöhet a második évad.

Shad 

Először kicsit furcsa volt kínai szinkront hallgatni:) A bohókás kezdéstől a végén eljutottunk egy majdnem világ végéig, miközben kicsiny szellemünk és a kettőjük közötti kapcsolat részről részre erősödik. Az utolsó pillanatig kitartanak egymás mellett, de a vége… hogy lehet így befejezni? és ha már így fejezzük be, mikor is jön a második évad?:P Ettől függetlenül a japán verziót is végig fogom nézni, már csak a szinkron miatt is:P
Ennél a résznél komolyan sírtam a nevetéstől : spoiler

1 hozzászólás
Marinette 

Ez valami eszméletlen jó volt! Már az első résztől imádtam. Alapból szeretem a természetfelettivel kapcsolatos sorozatokat, ez ráadásul nekem újat is tudott mutatni. Nagyon izgalmas volt, ugyanakkor vicces is. Ez kedvenc lett!

Dreamborder

ááááá, kitörölteeeem XD
Szóval írtam egy jó kis értékelést, de én még egyszer ennyit nem szenvedek, nem érdekel. :D
A lényeg, hogy jobban tetszett, mint első nézésre.
Szuperek voltak a karakterek, az is ahogy főszereplőink részről részre jobban megnyíltak egymásnak és összecsiszolódtak. Keikán hihetetlen jókat szórakoztam, kicsit kattant a csávó. :D Tanmoku Ki pedig jobban elment volna egy 30-asnak, mint egy középiskolásnak, kicsit furi volt. Főleg, hogy a japán szinkronja is egy érett férfiéhez hasonlít. Ezen kívül nem volt vele bajom, sőt ahogy szépen lassan kibontakozott előttem a személyisége, úgy kedveltem egyre jobban én is.
A többiekkel sem volt problémám, azt az egyet bántam, hogy ilyen rövid volt. Szerintem ebbe a 10 részbe nem fért bele minden, jobban is ki lehetett volna bontani a cselekményt.
Jók voltak a zenék, főleg az endingje tetszett nagyon.
Jöhet a következő évad! Bár ha az is függővéges, akkor inkább meg kéne várnom a harmadikat. :P

K_A_Hikari

Csak úgy ráböktem a várólistámon, „lássuk milyen” alapon, de egyáltalán nem bántam meg, bár én a japán verziót láttam ebből, szóval a kínai verzióról nem tudok nyilatkozni.
Érdekes volt ez az egész lélekárnyék, meg a főszereplő köré felépített komplett rangsor is. Az mondjuk tény, hogy keveseltem a tíz részt, még néztem volna tovább. Szerencse, hogy már elérhető a második évad, így nem kell lerágnom a körmömet.
Ezek ketten olyan cuki páros, nagyon kíváncsi vagyok a kapcsolatuk további alakulására.

1 hozzászólás
silentscream

Élveztem minden percét! :) A grafikája gyönyörű. Az openinget szinte minden alkalommal végighallgattam annyira megfogott. :) Jól szórakoztam Tanmoku és You párosán, tisztára dilisek. :D Sokszor meg majd elolvadt tőlük az ember. Shin Shiyou karakterét is nagyon bírtam, nem semmi a csaj. :D Még jó, hogy már van következő évad. :D

2 hozzászólás
Liliána_Tanács 

Nagyon érdekes a történet spoiler. Kedvelhetők a karakterek és nagyon nincs ellenszenves sem. Nagyon jó volt :)))


Népszerű idézetek

Ercsusz 

Shin Shiyou: Bocsi a késésért és hogy ilyen későn idehívtalak.
Tanmoku Ki: Ne értsd félre. Már megvettem a jegyed a következő járatra. Nem azért jöttem, hogy elvigyelek, hanem, hogy kikísérjelek.

1. évad 2. rész – What Attracted You to Him?

Folytatása

Összehasonlítás

Ling Qi


Hasonló filmek címkék alapján