Noragami Aragoto (Noragami 3.) (2015–2015) 48

A Noragami második évadában Bishamon, a harc istennője jut nagyobb szerephez. Rengeteg shinkivel rendelkezik, mivel egyiket sincs szíve elhagyni, ugyanakkor gondoskodni sem tud egyformán mindegyikükről. A közös múltjuk miatt erős ellenszenvet érez Yato iránt, ami hamarosan kihatással lesz Yato… [tovább]

Szereposztás

Uchida MaayaIki Hiyori (hang)
Kamiya HiroshiYato (hang)
Kaji YukiYukine (hang)
Toujou HisakoAiha (hang)
Takahashi ShinyaAkiha (hang)
Sawashiro MiyukiBishamon (hang)
Ono DaisukeDaikoku (hang)
Okiayu RyoutarouEbisu (hang)
Toyosaki AkiEbisu Kofuku (hang)
Akesaka SatomiKaruha (hang)

Kedvencelte 31

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Nehéz értékelnem ezt az évadot. Az elején nem értettem, miért került ennyire előtérbe Bishamon, aki gyakorlatilag elvitte a sztori felét. Viszont hamar megkedveltem ezt a szálat, sőt, érzelmileg nagyon megérintett. Utána visszatértünk ahhoz, hogy Yato van a középpontban, de jött 3-4 epizód, amit kicsit untam, majd a végére megint felpörögtek az események. Az anime második része mégsem tudott rám olyan hatással lenni, mint az első fele, valahogy úgy éreztem, nincs megfelelően összerakva a történet. A szereplők azonban még mindig nagyon kedvelhetőek, régiek és újabbak egyaránt, ráadásul már Yukine sem kergetett ki a világból. Az opening és az ending pedig sokkal jobban tetszettek, mint az első évad dalai. Mindent összevetve izgalmas, egyben szórakoztató volt, mint az elődje, de közben mégsem. Azonban úgy érzem, nem lenne korrekt, ha kevesebb csillagot adnék neki, mert szerettem.

Dreamborder 

Nekem legalább annyira tetszett ez az évad, mint az előző. Ha nem jobban.
Borzasztó izgalmas volt, lényegében egyben ledaráltam az egészet. Sokkal komorabb hangvételű volt, mint az előző széria, de ugyanolyan magávalragadó.
Teljesen úgy éreztem, hogy egy filmet látok, annyira egyben voltak a részek, mármint sztori szempontjából. A karaktereket még mindig imádom, tiszta felüdülés normális női főszereplővel találkozni. Bisha és Yato történetére is fény derült végre. Viszont a lezárt szálak mellé kapunk jó kis újakat. Az utolsó rész vége… komolyan?! :D Hogy lehet így abbahagyni egy sorozatot? Legalább látnám, hogy igyekeznek azzal a harmadikkal! :)

Eviii_Dragneel

Ez szerintem elég gyenge lett az előző évadhoz képest. Nem nagyon láttam értelmét semminek, és már tényleg kezdett sok lenni, hogy spoiler
Csalódtam… :/ De az első évad miatt akkor is kedvenc anime. ^^


Hasonló filmek címkék alapján