Level Up (2019–2019) 2

Ahn Dan Te a Yoosung cég egyik igazgatója, akik csőd szélén álló vállalatokat vesznek meg és mentenek meg. Dan Te nehezen fejezi ki az érzéseit és maximalista a munkáját tekintve, ebből adódóan sokan jégszívűnek gondolják. Cége megvásárolja a Joybuster játékfejlesztő céget és odaküldik új… [tovább]

koreai · angol

Képek 1

Szereposztás

Sung HoonAhn Dan Te
Han Bo ReumShin Yeon Hwa
BaroKwak Han Cheol
Kang ByulBae Ya Chae
Danny AhnPark Gil Woo
Ryu Seung SooJo Tae Koo
Lee Byung JoonMr. Shin
Kim Ji InSang Mi
Level Up (2019–2019)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
MBN
Dramax

Streaming
Rakuten Viki

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Shad 

Noh hát annak ellenére, hogy ez a sorozat a klisé halmazok gyönyörű példája én két nap alatt ledaráltam :D Leszögezném sztori nincs:P ez tényleg egy nagyon könnyed limonádé sorozat, nulla drámával.
Karaktereknél kicsit elgondolkozom, ugyanis mindig elmondom, hogy bár Sung Hoon nem a legremekebb színész (mert hát ugye tudjuk úszóból avanzsált át), de isten az égben igazán adhatna már neki valami normálisan megírt szerepet. Csórira mindig ezt a karót nyelt figurát sózzák rá és mindig ezek az egy kaptafás limonádé sorozatok jutnak neki. Noh nem panaszképp, hisz legalább van és láthatjuk, de azért megmutatta ő már , hogy több is van benne:P Yeon Hwa karaktere aranyos volt, bár néha annyira a szívén viselte a dolgokat, hogy az agyát is háttérbe szorította:P Ettől függetlenül szerettem Han Bo Reum alakítását. Alapvetően aranyos csapat volt, mind a Joybuster, mind a „megmentő” csapat :)
Kinek? agyatlan, kellemes, dráma mentes, klisé halmos (ami néha nem is olyan borzalmas) kis limonádé sorozatra vágyik:) annak megteszi:)


Hasonló filmek címkék alapján