Lebujzenész (1982) 6

Honkytonk Man
122' · amerikai · dráma, vígjáték

Red Stovall szerencsétlen fickó, akinek semmi sem sikerült az életben. Olcsó lebujokban nyomja a countryzenét, a pénzét meg leginkább piára költi. Már csak a whisky élteti, és az álom, amelyet már régóta kerget, hogy egyszer az életben a countryzene fővárosában, Nashville-ben, a legendás Grand… [tovább]

angol

Szereposztás

Clint EastwoodRed Stovall
Kyle EastwoodWhit
John McIntireNagypapa
Alexa KeninMarlene
Verna BloomEmmy
Matt ClarkVirgil
Macon McCalmanDr. Hines
Joe RegalbutoHenry Axle
Hirdetés

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Örülök, hogy ezután a próbálkozás után Clint Eastwood nem adta fel rendezői álmait, mert ettől a filmtől, akár fel is adhatta volna.
Mindenképp dicséretes, hogy Eastwood maga énekel a filmben és ő is gitározik, de ha ez összesen háromszor ha megtörténik az egész film során, akkor lehet, hogy sokat mondtam. Annak ellenére, hogy egy zenészről szól a film, túl sok zene nincs benne, bár őszintén szólva, abból a kevésből kiindulva, ami van, ez talán nem is baj. Emellett, az ifjabbik Eastwood karaktere sokkal érdekesebb, mint az apjáé, de azon sem lepődnék meg, ha ebben is lett volna egy kis tudatosság. Kicsit olyan, mintha apa rendezett volna a fiának egy bemutatkozó filmet. A dolog pikantériáját az adja, hogy Kyle végül tényleg mégis csak zenész lett.
Összességében, szerintem a film unalmas, a főszereplő gyökér, a kisfiú az egyetlen érdekes karakter, a kislány pedig annyira idegesítő volt, hogy egy pohár vízben meg tudtam volna fojtani.

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján