Lang Dian Xia (2020–2020) 6

A történet a Tang-dinasztia uralkodásának végén játszódik, mikor Zhu Wen megszerzi a trónt és megalapozza a későbbi Liang-dinasztia uralkodását. Ma Zhai Xing egy tisztviselő lánya, aki gyerekként barátságot kötött egy fiúval, akit örökbe fogadtak. Tíz évvel később a fiú megmenti Ma Zhai Xing… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Darren WangZhu You Wen
Li QinMa Zhai Xing
Sean XiaoJi Chong
Xin Zhi LeiYao Ji
Lang Dian Xia (2020–2020)

Kedvencelte 3

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

dalmushka 

A várva várt dráma végre megérkezett! Be kell vallanom, hogy az első 2 rész nem igazán tetszett de aztán magára talált a dráma bár voltak benne tulnyújtott dolgok. A színészek mind jók voltak és a kémia fantasztikus volt a főszereplő páros között. A látványra sem volt panasz bár a CGI nem volt a legjobb. Az OST egyszerűen fantasztikus volt és nekem a végével sem volt semmi gondom, szerintem tökéletes lezárást kaptunk.

Marcsi0603 

Ji Chong, ah! Nem titok, miatta néztem meg a sorozatot, de nem bántam meg. Tetszett a farkasos szál, bár a főpáros olyan idegesítő volt néha, hogy kedvem lett volna különböző dolgokat hozzájuk vágni. A vége is lehetne vidámabb, de végül is felkészítettek a dologra. A zenéje nagyon megkapó, azóta is hallgatom.

Dianka 

Életem első történelmi doramája, de ez rá is döbbentett, ez nem az én műfajom. El sem hiszem, hogy (végre) vége van, nagyon-nagyon elhúzták, a szerelmi sokszög és az érzelmi „viharok” miatt tiszta szappanopera. Eleinte szerettem Ma Zhai Xing karakterét, de „felnőtt” és szó szerint elvette az eszét a szerelem. Agyamra ment az epekedésével, Farkasfiú így Farkasfiú úgy, de te a Bo herceg vagy és én csak a Farkasfiút szeretem…de azért Bo herceget is szeretem… egy kicsit (ááá katasztrófa). Bár Bo herceg sokkal rosszabb volt, mindig annak a „pártját” fogta, akivel éppen volt. Őrlődött az apja (a király) és a szerelme között, nagyon mérges voltam rá, hogy nem képes átlátni a palota ármánykodásain, hogy a „császári apja” csak zsinóron rángatja és kihasználja. Ő hűséges kutya módján követte az elvetemült, kegyetlen parancsokat, a végén meg olyan bűnökért is kárhoztatta magát, amit el sem követett, a mártírkodása sem jött be. Nagyon-nagyon vártam már, hogy történjen valami előrelépés a történetben. Aztán szépen lassan a nagy szerelemből éktelen gyűlölet lett, megkezdődött a taktikázás, szövetkezés, hogy megtörjék Chu Kui rémuralmát, ami nem úgy történt, ahogy vártam. A készítők a technikai dolgokra jobban odafigyelhettek volna, mert az odamontázsolt farkasok irtó bénák, a harcjelenetek meg csak akrobatika bemutatók. A betétdalok viszont tetszettek, passzoltak is a sorozat hangulatához.


Hasonló filmek címkék alapján