Labirintus (2012–2012) 11

A két idősíkban játszódó történetben a jelenben megismerjük Alice Tanner-t, aki egy csúnya szakítás után Dél-Franciaországba utazik egy ásatásra, ahol különös élményben lesz része. Ekkor kezd kibontakozni egy régi történet még a 13. század hajnaláról egy népről, melyet eltörölt a Földről a pápai… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

John HurtAudric Baillard
Vanessa KirbyAlice Tanner
Sebastian StanWill Franklyn
Jessica Brown FindlayAlais Pelletier Du Mas
Tom FeltonTrencavel vikomt
Tony CurranGuy D'Evreux
Sebastian StanWill Franklyn
John LynchSimeon de Montfort
Kate MosseMontsegur Guide
Janet SuzmanEsclarmonde

További szereplők

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Elhaym 

1. rész Nagyon vártam ezt a sorozatot és szomorú voltam, hogy semmi reklámot nem kapott, és eldugták éjjelre is. Azért szerencsére sikerült megnéznem.

Csalódni nem csalódtam, mert sejtettem már előre is, hogy 90 percben nem lehet jól visszaadni 400 oldalnyi cselekményt. Sok drámai jelenet kimaradt, meg pár kulcsfontosságú jelenet is, meg így a karakterek bemutatására sem volt idő, pedig a könyvben mindenki egyéniség.

De jó volt látni az ismert jeleneteket TV képernyőjén is.
A szereplőválogatás is jó lett. Akik a könyvben is jól néztek ki, azok a sorozatban is.
A szinkron is nagyon jó lett. Kárpáti Levente, Vári Attila, Czető Roland, Viczián Ottó, Nemes Takách Kata, Bánfalvy Eszter, Szersén Gyula.

Várom a köv. részt, ahol 100 oldal jut majd 90 percre. vagyis biztos részletesebb lesz.

2. rész jó volt, de bánatomra a legizgalmasabb, legmegrázóbb részeket összecsapták. :( Nem két részben kellet volna elkészíteni, hanem legalább 10.

Szencsike 

Véletlenül bukkantam rá a sorozatra, nem volt róla semmilyen előismeretem, csak az a rövid leírás, amit a kereséskor láttam. Leírás alapján egész érdekesnek tűnt, megnézve is az volt, de volt hiányérzetem. Könyvadaptációról van szó, nem ismerem a könyvet, de érezni lehetett, hogy a sztori szerteágazósága miatt elég felszínesre sikeredett. A történet érthető volt, még így könyv nélkül is, de az esetek többségében eléggé a levegőben lógott a sztori, a magyarázatokat igénylő részeket nem bonyolították meg. A szereplők többsége is csak „volt”, akiket muszáj volt, azokat -felszínesen- megismertük, a többieket eléggé elhanyagolták, ott voltak ugyan, de mégsem.
Talán egy jobb forgatókönyvvel a film is jobb lett volna, de ez az adaptáció nem sikerült, tényleg kár érte, mert egy érdekes sztorit lehetett volna kibontani, és egy elég tehetséges színészgárdát szedtek össze ehhez, de nem sikerült maradandót alkotni.


Hasonló filmek címkék alapján