Kisfiam (2006) 5

My Son · Mon fils à moi
79' · francia, belga · dráma !

Julien elragadó kamasz, de egyszersmind a szeretet rabja is. Anyja, akit tudós férje elhanyagol, mérhetetlenül rajong Julienért, minden lépését ő irányítja, nem riadva vissza kegyetlen pszichológiai eszközök alkalmazásától sem. Julien megpróbál kitörni nyomorúságos helyzetéből, talál, majd… [tovább]

Szereposztás

Nathalie Bayeanya
Victor SévauxJulien
Olivier Gourmetapa
Marie KremerSuzanne, a testvér
Emmanuelle Rivanagymama
Valentine StachAlice, Julien barátnője
Thomas SilbersteinSam

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Salem

Az a típusú film amin általában mindenki jól felhúzza magát. Az anya egy elmebeteg, az apa egy pipogya alak, a nővér meg elhagyja a süllyedő hajót, (mentségére legyen mondva, próbálkozott védeni az öccsét) és ennek a közepén szenved szerencsétlen kis srác.
A végén meg se lepődök, nem az a jó szó rá hogy megérdemelte, de a végén már úgy éreztem.
Talán csak a párbeszédek hiánya volt zavaró, és a túl sok montázs.

Carmilla 

    A leírás rossz, és sok valótlanságot tartalmaz. A film jó, de kellemetlen élmény. Frusztráló csak nézni is, és különösen bosszantó a sok tehetetlenséget látni – az egész család katasztrófa, úgy, ahogy van. Hihetetlen, hogy anyukát senki nem rúgja seggbe úgy igazán… mindent eltűrnek tőle. Érthetetlen, hogy miért? Egyedül a nagymama volt normális spoiler. Egyetlen agresszor, egy otthon is magas sarkú cipőben flangáló, pszichopata anya leural három másik embert, a kamasz fiával való kapcsolata pedig konkrétan beteges, de két felnőtt ember asszisztál hozzá (egyetemi tanár férj, és az egyetemista lány!)! Az ő hülyeségük a legégbekiáltóbb. Már az a jelenet, amikor mind kocsiba vágják magukat, mert a kissrác megszökött egy házibuliba, totálisan abszurd. Hát még ami utána történik… Huhh.


Hasonló filmek címkék alapján