Két tűz között (1994) 146

True Lies
141' · amerikai · akció, vígjáték 16

1 díj · 0 jelölés

Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) a szupertitkos Omega csoport ügynöke. Ám a nyilvánosság, s még felesége, Helen (Jamie Lee Curtis) és lánya, Dana (Eliza Dushku) előtt is számítógépekkel foglalkozó kereskedő. A szürke hétköznapoknak azonban egy csapásra vége, amikor az atombombával… [tovább]

angol

Képek 12

Szereposztás

Arnold SchwarzeneggerHarry Tasker
Jamie Lee CurtisHelen Tasker
Tom ArnoldAlbert Gibson
Bill PaxtonSimon
Tia CarrereJuno Skinner
Art MalikSalim Abu Aziz
Eliza DushkuDana Tasker
Grant HeslovFaisil
Charlton HestonSpencer Trilby
Marshall ManeshJamal Khaled

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 20

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Régen egy csomószor láttam már, és még mindig jó. Vicces, és akció jelenet is van benne nem is kevés. Jókat lehet rajta röhögni, és izgalmas, és romantikus is, Arnold nagyon tud, bírom a csávót. :-D Jamie is jó színésznő szeretem, ez a második filmbeli karaktere, amit szeretek tőle.

2 hozzászólás
Nadja_Blue 

Nem vagyok egy akciófilm rajongó, de ezt meglepően élveztem spoiler. A humor sokat dob a filmen, ami elég jól működött benne. A terroristás üldözések viszont nem igazán kötöttek le spoiler. Meg valósnak tartottam a feleség reakcióit is. spoiler

Timi98 

Jó, bár ahoz képest hogy pár éve láttam, nem sokra emlékeztem. Annyira azért nem izgalmas ez a film. Akciófilmek között is átlagos, de Schwarzit nagyon bírom :D Van benne pár nagyon humoros jelenet.

Hippoforaccus 

Rosszabbra emlékeztem, pedig ez egész jó. Valójában ugyanolyan tucat-akció, mint az akkoriban gyártott többi, mégis kiemelkedik belőlük. Folyamatosan jelen van benne a humor, és egy kicsit komolytalan is az egész, de ez a hasznára válik.

Valcsa

Nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni, az akciófilmekkek ritkán jövök ki jól. De ebben nagyon jól el lettek találva az arányok, vicces is volt, jól szórakoztunk, tudom ajánlani még azoknak is, akiket az akciófilmek alapból nem vonzanak. :)
Furcsa volt Eliza Dushku-t is ilyen fiatalon, gyerekként látni (őt a jóval későbbi Tru Calling sorozatban szerettem).

Kriszta

Többszörnézős, abszolút szórakozás :) Jamie Lee Curtis és Schwarzi is nagyot alakít.

FélszipókásŐsmoly

Hatalmas kedvenc sokadjára nézve is. Remekül játssza azt, hogy komolyan veszi magát, miközben egyáltalán nem veszi komolyan magát. Arnie szokás szerint extrémsportot űz a keménykedésből, de itt meglepett, milyen jól alakította ezt a James Bind-szerű szerepet. A szövegek fordítása sajnos nem lett a legjobb, teljesen bénán hatnak az ütősnek szánt beszólások meg egysorosok.

Meglepetésként hatott, hogy Eliza Dushku is szerepel benne (ekkor 13 éves volt, nem ismertem volna fel könnyen, ha nincs a stáblista).

2 hozzászólás
Alvarando 

Remek kis akcióvígjáték, ahol a családfő hivatalosan számítógépkereskedő, valójában azonban szövetségi ügynök. Egy kis kalandnak köszönhetően a feleségét is beszervezi, majd őket pedig foglyul ejti a szépséges Tia Carrere.


Népszerű idézetek

system456 

Harry: Helennek viszonya van valakivel.
Gibson: He-he-he, Isten hozott a klubban.

system456 

Helen: Figyelj csak, hívott a gázos. Azt mondja a burkolatot kell bontani és azzal együtt 600 dolcsi lesz.
Harry: Hadd csinálja.
Helen: Szerintem túl sokba kerül.
Harry: Akkor mit csinálsz?
Helen: Hogy ha lefekszem vele, csak elenged egy százast.
Harry: Okos ötlet


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján