Két tűz között (1994) 135

True Lies
141' · amerikai · akció, vígjáték 16

1 díj · 0 jelölés

Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) a szupertitkos Omega csoport ügynöke. Ám a nyilvánosság, s még felesége, Helen (Jamie Lee Curtis) és lánya, Dana (Eliza Dushku) előtt is számítógépekkel foglalkozó kereskedő. A szürke hétköznapoknak azonban egy csapásra vége, amikor az atombombával… [tovább]

angol

Képek 12

Szereposztás

Arnold SchwarzeneggerHarry Tasker
Jamie Lee CurtisHelen Tasker
Tom ArnoldAlbert Gibson
Bill PaxtonSimon
Tia CarrereJuno Skinner
Art MalikSalim Abu Aziz
Eliza DushkuDana Tasker
Grant HeslovFaisil
Charlton HestonSpencer Trilby
Marshall ManeshJamal Khaled

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Régen egy csomószor láttam már, és még mindig jó. Vicces, és akció jelenet is van benne nem is kevés. Jókat lehet rajta röhögni, és izgalmas, és romantikus is, Arnold nagyon tud, bírom a csávót. :-D Jamie is jó színésznő szeretem, ez a második filmbeli karaktere, amit szeretek tőle.

2 hozzászólás
Nadja_Blue 

Nem vagyok egy akciófilm rajongó, de ezt meglepően élveztem spoiler. A humor sokat dob a filmen, ami elég jól működött benne. A terroristás üldözések viszont nem igazán kötöttek le spoiler. Meg valósnak tartottam a feleség reakcióit is. spoiler

Timi98 

Jó, bár ahoz képest hogy pár éve láttam, nem sokra emlékeztem. Annyira azért nem izgalmas ez a film. Akciófilmek között is átlagos, de Schwarzit nagyon bírom :D Van benne pár nagyon humoros jelenet.

Hippoforaccus 

Rosszabbra emlékeztem, pedig ez egész jó. Valójában ugyanolyan tucat-akció, mint az akkoriban gyártott többi, mégis kiemelkedik belőlük. Folyamatosan jelen van benne a humor, és egy kicsit komolytalan is az egész, de ez a hasznára válik.

Valcsa

Nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni, az akciófilmekkek ritkán jövök ki jól. De ebben nagyon jól el lettek találva az arányok, vicces is volt, jól szórakoztunk, tudom ajánlani még azoknak is, akiket az akciófilmek alapból nem vonzanak. :)
Furcsa volt Eliza Dushku-t is ilyen fiatalon, gyerekként látni (őt a jóval későbbi Tru Calling sorozatban szerettem).

Kriszta

Többszörnézős, abszolút szórakozás :) Jamie Lee Curtis és Schwarzi is nagyot alakít.

brena

Ez mekkora film volt anno:)Vicces akciós romantikus ügynökös,és Schwarzival!!
többször láttam.

Alvarando

Remek kis akcióvígjáték, ahol a családfő hivatalosan számítógépkereskedő, valójában azonban szövetségi ügynök. Egy kis kalandnak köszönhetően a feleségét is beszervezi, majd őket pedig foglyul ejti a szépséges Tia Carrere.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján