Képszakadás (2013) 30

21 & Over
93' · amerikai · vígjáték 16

A „Másnaposok” íróinak új vígjátéka egy nagy döntés előtt álló 21 éves srácról. A főiskolás Jeff Chang mindig azt tette, ami a kötelessége volt, amit elvártak tőle. Ám amikor megjelenik a két legjobb barátja, hogy elvigyék megünnepelni a 21. születésnapját, Jeff úgy dönt, hogy ezen az éjszakán… [tovább]

Magyar

Képek 5

Szereposztás

Justin ChonJeff Chang
Miles TellerMiller
Skylar AstinCasey
François ChauDr. Chang
Sarah WrightNicole
Jonathan KeltzRandy
Daniel BookoJulian
Samantha FutermanSally Huang
Josie LorenPledge Aguilar
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Az a helyzet, hogy én nagyon szeretem a három főszereplő srácot, így elfogult vagyok a filmmel kapcsolatban. Miles Teller nekem eladta ezt a filmet is. Az ő szokásos laza, „enyhén” s*ggfej karaktere a színfoltja ennek 1,5 óránya részeges szenvedésnek. :D
Az egyik kedvencem, hogy Jeff Chang-et mindig a teljes nevén szólítják. Nagyon jól jön ki sokszor. :D Eddig csak feliratosan láttam, és nem is igazán kívánom szinkronnal megtekinteni. Ez így jó. :)

https://67.media.tumblr.com/36d146a020945c0d565ff8a7290…
http://67.media.tumblr.com/f4571ddda647a691b2a6d740d5b4…
https://media.giphy.com/media/nXLgyvJjK6CCA/giphy.gif

Rekaboni

Beteg egy film, nincs nagy története, de szórakoztat! Más nem is kell egy rossz nap után.

7 hozzászólás
LooneyLuna23

Nem rajongok az ilyen típusú filmekért, ezt is csak azért néztem meg, mert játszik benne Miles Teller :) Nagy meglepetésemre azonban egész szórakoztató kis filmet láttam.
Az alapkoncepció a Másnaposokéhoz hasonló, annyi különbséggel, hogy itt egyetemisták a főszereplők és nem egy haver eltűnése köré szerveződik a cselekmény. De ez a hasonlóság egyáltalán nem zavaró, nem tűnik tőle koppintásnak a film. A három főszerepre is jó színészeket találtak, bár nekem Casey figurája kissé sótlan volt, és Jeff Chang szerepéhez se kellett nagy színészi eszköztárat bevetni. A show-t számomra Miles Teller karaktere, Miller vitte el: a komplett játékidő alatt be nem állt a szája, és ontotta magából a dumákat meg a vicces egysorosokat, amiken szakadtam a nevetéstől. A film második felére azonban kicsit elfogyott a szufla a sztoriból, igaz, a végére a fordulattal meg a filmvégi apró jelenettel azért visszahozták a jó hangulatot.
Esti kikapcsolódásnak tökéletes film, lehet rajta rengeteget nevetni, vannak benne ötletes részek (a Tehetség Tornya-jelenet nekem például nagyon tetszett), egyszóval egy könnyű kis szórakoztató vígjáték, amivel érdemes tenni egy próbát! :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján