Kedves Evan Hansen (2021) 6

Dear Evan Hansen
131' · amerikai · dráma, musical 12

Evan Hansen gátlásos, zárkózott gimnazista, aki még akkor is szorong, ha a pizzafutárral kell pár szót váltania. Persze ő is arra vágyik, mint minden tinédzser, hogy legcsinosabb osztálytársa, Zoe Murphy végre észrevegye, hogy befogadják az iskolában, hogy az őt egyedül nevelő édesanyja megértse… [tovább]

angol
magyar
angol

Szereposztás

Ben PlattEvan Hansen
Kaitlyn DeverZoe Murphy
Amandla StenbergAlana Beck
Nik DodaniJared Kleinman
Colton RyanConnor Murphy
Julianne MooreHeidi Hansen
Amy AdamsCynthia Murphy
Danny PinoLarry Murphy
DeMarius CopesOliver
Liza Kate

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

Near 

Már egy éve láttam ezt a musicalt, egy bootleg felvételnek köszönhetően. Akkor ráfogtam arra, hogy a minőség miatt nem kötött le. Hogy a remegő kép miatt nem tudtam beleélni magam. Hogy a háttérzaj miatt nemhogy nem érintett meg, de amiatt hagyott teljesen hidegen. Hogy talán az az előadás nem volt éppen a legjobb az összes közül.

De ez most! Majd ez tökéletes lesz! Majd ez könnyeket csal a szemembe.

Nem így lett. Lehet, hogy szívtelen, érzéketlen dög vagyok, de még csak meg sem bökdösött semmit bennem. Annyi ilyet láttunk már. Annyi kiváló művet kaptunk az öngyilkosság témájában. Annyi filmet, könyvet, sőt még zenét is, hogy mi történik azután.
Ez, ebben, valahogy, valamiért, nem működik. Talán azért, mert divatra készült? Mert most minderről divat beszélni? Fogalmam sincs.


Hasonló filmek címkék alapján