Juubee Ninpuuchou (1993) 31

Ninja Scroll · 獣兵衛忍風帖
94' · japán · akció, animációs, fantasy, thriller, anime 18

Dzsube Kibagami, a legendás harcos magányosan vándorol az országban. Útja során megment egy gyönyörű nindzsanőt, Kagerót, akinek társait lemészárolta Tesszaj, a démoni erejű harcos. Kagero a közeli Koga nindzsa klán tagja, és azért indult útnak, hogy kiderítse, mi okozta azt a szörnyű járványt,… [tovább]

Képek 20

Szereposztás

Yamadera KouichiKibagami Jubei (hang)
Shinohara EmiKagero (hang)
Aono TakeshiDakuan (hang)
Katsuki MasakoZakuro (hang)
Juubee Ninpuuchou (1993)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

Gyártó
Madhouse

Kedvencelte 5

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Popovicsp87 

Igazi jóféle akció anime a ’90-es évekből.
Brutális harcokkal, erotikával és bosszúval.
Nagyon nézeti magát, nincs benne üresjárat.

ChEebor 

Kőkemény akció, és szinte villámgyorsan pergő történetvezetés jellemzi a sorozatot. És igazából ez a non-stop cselekmény teszi vonzóvá, mert sem nagy csavarok, sem túlzott karakterdráma nincs benne, de nincs is rá szükség, a korához képest jó megvalósítás, az így is érdekes és izgalmas történetmenet miatt méltán egy közkedvelt darab.

Kiskakukk 

No, ezt az animét se a csavaros története és komplex karakterei miatt szeretjük… :)
Személy szerint imádom a régi animéket. Ez egy igazi véres, brutális, helyenként perverz bűnös élvezet a ’90-es évekből gyönyörű animációval, látványos összecsapásokkal. A férfiak sziklakemények (akár szó szerint is :D) , a nők k.rvásak és veszélyesek, a gonoszok meg nagyon gonoszak. Szóval klisé klisé hátán. No de kit izgat ez, amikor annyira stílusos és alighanem minden idők egyik legkirályabb amv-jét tudhatja magáének egy kis Cradle of Filthes Iron Maiden feldolgozással megtámogatva? (enyhén spoileres): https://www.youtube.com/watch…

Ancsúr 

Egy újabb kedvenc animét avathattam! Kár, hogy nem volt hosszabb…
Bár látszódott, hogy nem mai gyártmány a film, de nekem bejött. Nagyon tetszett a történet is, ami nem egy helyen igen erotikus tartalmú volt, és a karakterek is megnyertek maguknak.

kriszmanesz

vér, erőszak, erotika, egy rettenthetetlen, magányos hős, egy titkolózó, mindentudó vénség, pár emberfeletti szörnyeteg… na meg pár iszonyat ronda nő. hát igen, a kilencvenes évek grafikája. és bizonyára kedvenc lett volna, ha egy sorozat készült volna, és nem zsúfolják bele ezt egyetlen filmbe. de így nekem túl gyors, túl sűrű, túl felszínes volt. hiányoltam a karaktertörténeteket, a háttérsztorit. persze így is egy nagyszerű alkotás, de lehetett volna több is.

Elhaym 

Ez az anime is bebizonyította, hogy miért nem szeretem a filmeket. Ennyi idő alatt nem lehet jól bemutatni a karakterek jellemét és a történetet sem lehet jól kidolgozni. Így másnap reggelre csak annyira emlékszem belőle, hogy tele volt harccal, erőszakkal, erotikával. Nem tartom rossznak, nem bántam meg, hogy megnéztem, de sajnos tőlem az ilyen sztorik nagyon távol állnak.

10/3


Hasonló filmek címkék alapján