Ikemen desu ne (2011–2011) 5

You're beautiful · 美男ですね
45' · japán · dráma, romantikus, sorozat
1 évad · 11 rész

Miko ikertestvére, Mio Sakuraba egy árvaházban nőtt fel, arról álmodozva, hogy apáca lehessen, mígnem egy napon Mabuchi felkéri őt, hogy csatlakozzon egy híres A*N*Jell nevű bandához, mivel a bátyja, Miko eltűnt.

Szereposztás

Takimoto MioriSakuraba Mio (fiú) / Sakuraba Miko (lány)
Tamamori YutaKatsuragi Ren
Fujigaya TaisukeFujishiro Shu
Yaotome HikaruYaotome Hikaru as Hongo Yuki
Takashima MasanobuAndo Hiroshi
Yanagisawa ShingoMabuchi Hajime
Katase NanaRINA
Nose AnnaSawagi Yumiko
Jang Geun SukHimself (Ep. 8)
Ikemen desu ne (2011–2011)

Gyártó
TBS

Ennek a feldolgozása

Minami Shineyo (2009–2009)
Minami Shineyo (2009–2009)

Kedvencelte 4

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

kkata76 

Bocsi, de ezt lepontozom. Láttátok a többi feldolgozást? Ez messze a leggyengébb mind közül. A történet adott, ugye, különbséget – amiért érdemes bevállalni ugyanannak a történetnek különböző feldolgozásait – a színészi játék, meg talán néhány új poén adhat. Nos, ebben a verzióban egyik sem volt meg.
A színészek sajnos nem voltak jók. Tamamori Juta sem tetszett, a női főszereplő sem – ebben a szerepben Park Shin Hye a legjobb az eredeti koreai sorozatban (You're Beautiful). És tegyük hozzá, hogy egyik verzió sem tudta hozni Hong Ki alakítását (hülyéskedését :D) sem, hiába görcsöltek rajta.
A tajvani (Fabulous Boys) nagy érdeme, hogy betette Jiro Wangot a főszerepbe, aki remek humort vitt bele, szerintem az összes változat közül ebben a szerepben ő volt a legjobb, és nagy poén volt behozni a koreai sorozat szereplőit kameóban.
Visszatérve a japánra, talán egyetlen pozitívum Fujigaya Taisuke alakítása volt (Shu, Jung Yong Hwa az eredetiben), az ő karaktere itt tetszett a legjobban, de sajnos ez nem ellensúlyozza az összes többit. Szóval – szerintem – ha ezt a történetet vágynátok látni, kezdjétek a koreai eredetivel, aztán nézzétek meg a tajvanit, megéri. Ezt viszont nyugodt szívvel ki lehet hagyni a szórásból.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján