Ibiza (2018) 15

Harper harmincas egyedülálló nő, aki New York-ban él. Nagyon szereti a barátait, viszont irtózatosan utálja a munkáját. Amikor a főnöke üzleti útra küldi Barcelonába, lehetőséget kap, hogy kilépjen a mindennapokból és felhagyjon mindennel, ami rossz az életében. Két legjobb barátjával indul a… [tovább]

angol

Szereposztás

Vanessa BayerNikki
Gillian JacobsHarper
Phoebe RobinsonLeah
Richard MaddenLeo
Jordi MolláHernando
Miguel Ángel SilvestreManny
Marina SalasNina
Augustus PrewMiles
Anthony WelshPeter
Humphrey KerJames

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Dorka 

Kellemes limonádé pörgős, nyári zenékkel. A főszereplő szimpi, nagyon kedves arca van, a barátnői kevésbé jöttek be.
A nyuszijelmez klassz! :D
Azért az nekem kicsit meredek, hogy felnőtt emberek így viselkednek… spoiler

Kija 

Ha film jobban fókuszált volna Harpererre, a románcra meg magára Ibizára, akkor sokkal több csillagot kapott volna tőlem, de így ennél többet nem adhatok.
Maga az az ötlet, hogy a munkája meg a főnöke által kiszipolyozott csaj úgy dönt, hogy mer egy nagyot húzni és Spanyolországból Ibizára repül követve egy DJ srácot, akivel épphogy ismerik egymást, érdekesnek hangzik, de a film úgy tálalja ezt az egészet, hogy nekem nem tudott igazán ütni a végalkotás. Harper hiába szimpatikus, én úgy éreztem, hogy egyáltalán nem hagy a film időt arra, hogy megismerjük ki is ő, milyen is volt az élete az ibizai kaland előtt, plusz mit is érez pontosan miközben Leot üldözi. Gillian Jacobs viszont jól hozza a karaktert, Harper csetlései és botlásai inkább aranyosak, mintsem idegesítőek, így valamennyire megmenti a filmet, nem lehet őt nem megkedvelni a film végére. Amúgy Gillian Jacobsnak és Richard Maddennek jó a kémiája, nagyon sajnáltam, hogy a film nem töltött több időt az ő kapcsolatukon, hiszen mégis csak ott a romantikus címke a filmen és Ibizára is azért mennek a lányok, mert szeretnék Harpert és Leot összehozni. Leo is nagyon szerethető, azt is nagyon sajnáltam, hogy ő nem kapott több időt a filmben.
Sok csillagot a lányok felelőtlensége miatt húztam le, ugyanis a film vége felé már szinte végig azon gondolkoztam, hogy örülhetnek neki, hogy senki nem rabolta el őket vagy tett velük valami még ennél rosszabbat is. Értem én, hogy ez csak egy egyszerű limonádé film, de rossz volt nézni, hogy idegenektől mennyire könnyedén fogadtak el drogokat vagy bármiféle kétely nélkül pattantak be tök idegenek kocsijába és egy idő után ez már nem érződött bulinak, csak egyszerű ostobaságnak. Harper barátnői pedig különösen idegesítőek voltak, az ő mellékszálaikat egyáltalán nem értettem. A végén lévő feminizmusos szövegük miatt pedig plusz egy csillagot levontam, én örültem Harper döntésének.
A zenék, az ötlet és maga a hangulata is rendben van a filmnek, bírtam a lányokhoz csapódó fiú társaságot is, belőlük is szívesen láttam volna többet, Nikki pasija is érdekes volt, Harper és Leo cukik voltak, a barátnőknek is van egy-két jobb momentuma, összességében egy laza nyári délután simán megnézhető, de nem kell semmi nagy dologra számítani ettől a filmtől.

AmTekla

Majdnem kedvenc film lett belőle, csak ahogy végzödőtt így eluszott egy csillag..:) de érdemes megnézni ha kikapcsolódásra vágyik az ember…a zenék közül mindegyiket imádtam♥


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján