Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

csokidani 

Ez meglepően gyenge lett. Totálisan töltelék film. Pedig egy szuper lehetőséget hagytak ki, a John Wick-ben szépen megalapoztak az Artemisnek, de elszalasztották a lehetőséget hogy egy jó kis franchise-t felhúzzanak rá. Érdektelen, koncepciótlan, sótlan, semmilyen. Jodie Foster is nagyon béndzsa és erőltetett benne…
Halál felesleges mozi…

2 hozzászólás
ViraMors 

Az ötlet jó volt, meg egy darabig a megvalósítás is szórakoztató. Kár, hogy aztán az egészet megölte a sok dráma.

Bohemian 

Imádtam a hangulatát. A sztori kicsit egyszerű, nem sok minden történik, de a feeling fantasztikus.

paavel 

Lassan klisé már, hogy az alvilágnak saját intézményei vannak, pl. hotel, szórakozóhely, stb, .- itt most épp egy kórház, ami menedékként is működik, afféle azilum, a helyi alvilág ura tartja fenn, és naná, hogy a film közepén ő is rászorul a szolgáltatásokra… Meg van pár másik mellékszál, hogy a közeljövő polgárháborúja, az ivóvízért dúló harcok anarchiája a keret, meg alig van olyan szereplő, aki ne bűnöző, de minimum svihák volna (meg van pl. egy diszkontáras 'Szikla', egy csupán XL mérető Dwayne J., ő Jodie asszisztense), de hogy ki a legjobb: ideje már elkurjantanom magam! …and the Oscar goes to Jodie!
Ekkora visszatérést! na persze láttam már itt-ott mostanában, kisebb szerepekben, de ez az alkesz dokinős megjelenés… ahogy nénis görbedtséggel iszkol egyik szobából a másikba, egyik dugi whiskyjétől a másikig… Ekkora „ijedtség” talán csak Matt Dillon láttán ért, mikor először megpillantottam a The House That Jack Built-ben… Na jó, Jodie nem simán rémisztő, csak ijesztően megöregítették. Egyszerre komikus és drámai, fantasztikus, na. Az Oscar jár a sminkesének is – ha pedig esetleg tényleg így nézne már ki, fene tudja, hát akkor csak őneki, a kissé görbe hátán elviszi az egész filmet, ami magában, vagy inkább nélküle, hát elég #vérszegény# slank lenne, vézna, mint a bérgyilkosnő karaktere.
Ó és mielőtt elfelejtem: egy hatalmas poént hagytak ki: egy jelentben valaki az előző esti kurvázásáról mesél, mire Jodie megjegyzi, spoiler

Leilaa

Nem is igazán tudom, hogy került a várólistára, de a nagy otthonülések közepette végre ez következett a listán. A leírás alapján jónak ígérkezett, akcióval indult, aztán kiderült, hogy a kórházvezető spoiler A viszonylag akció dús kezdet után a közepe ellaposodott, a vége egyenesen szar lett. Kb. munka alatti háttérzajnak volt jó.


Hasonló filmek címkék alapján