High Card (High Card 1.) (2023–2023) 12

Fourland királyságában létezik 52 X-Játékkártya, amik különleges szerencsejátékos képességekkel ruházzák fel azokat a Játékosokat, akiknek a birtokában vannak. Mikor a Kártyák szétszóródnak az országban, a király a Pinochle vállalat tagjait bízza meg a feladattal, hogy összegyűjtsék őket.… [tovább]

japán · angol
japán · angol

Szereposztás

Satou GenFinn Oldman (hang)
Horie ShunLeo Constantine Pinochle (hang)
Masuda ToshikiChris Redgrave (hang)
Shiraishi HarukaWendy Satou (hang)
Umehara YuuichirouVijay Kumar Singh (hang)
Shimazaki NobunagaOwen Alldays (hang)
Sawashiro ChiharuBobby Ball (hang)
Hanawa EijiLindsey Betz (hang)
Sonozaki MieBrandy Blumenthal (hang)
Seki ToshihikoNorman Kingstat (hang)

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Netta88 

Véletlenül akadt meg a szemem az animén, mikor nézegettem egy bizonyos fórumon, hogy még mihez nem jelentkezett egy fordító sem, és megnézve az előzetest egyből meg is tetszett, úgyhogy fel is került a megnézendők listájára, illetve a project listámra. (Később derült ki, hogy más is fordítja, de úgy voltam vele, hogy sebaj, ha már elkezdtem, akkor végig is fordítom. XD)
Az első benyomásom róla az volt, hogy egy picit fura a grafikája, de ez nem zavart, maga az anime tetszett, főleg mikor kiderült, hogy kicsit Bungou Stray Dogs feelingű. Talán nem olyan komoly (itt eszembe jutott, hogy egyébként a BSD egy vígjáték… xD ), úgy értem, nem is tudom, kicsit úgy éreztem nincs a BSD szintjén, viszont annál sokkal brutálisabb néhány jelenete ennek, mint annak. Szóval igazából ilyen téren nem is érdemes összehasonlítani a kettőt. Inkább a képességek hasonlóak, de ez is tetszett benne, úgyhogy ez sem rossz pont. Az openingje és az endingje is nagyon tetszettek (és marhajó effekteket is találtam/szerkesztettem rájuk. x3 ) A karakterek is szerethetőek, bár az öt főszereplő közül kettő került előtérbe: Chris és Finn, közülük pedig, bár úgy tűnt az elején, hogy inkább Finn a főszereplő, Chris meg háttérkarakter, mégis Christ kedveltem meg hamarabb. Tulajdonképp már az első részben, pedig sokkal kevesebb szerepe volt, mint Finnek, de végül őt is nagyon megkedveltem. A többiekre nem túl sok idő jutott, de hátha majd a következő évadban, amit szerencsére már be is jelentettek, hogy jön. Nagyon örülök neki, hisz sok kérdést hagyott maga után az évad, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz még itt. Az biztos, hogy tele van akcióval, humoros, és a dráma sem hiányzik belőle. Lehet izgulni is, hogy mi lesz egyes szereplőkkel, úgyhogy csak ajánlani tudom.

4 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

High Card


Hasonló filmek címkék alapján