Hancock (2008) 197

A szuperhős is csak ember. Hancock például mindenkit megment, aki menthető, ő maga viszont egyre menthetetlenebbnek tűnik. Baj esetén magasan szárnyal, egyébként meglehetősen mélyen van. Talán nem kéne szupermennyiségű alkoholt lenyomnia minden este; talán rossz, ha a gyermekek erkölcsös… [tovább]

Szereposztás

Will SmithHancock
Charlize TheronMary
Jason BatemanRay
Jae HeadAaron
Eddie MarsanRed
Maetrix FittenMatrix
Thomas LennonMike
Johnny GaleckiJeremy

Kedvencelte 20

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett. Jó volt látni Will Smith-t ebben a szerepben is. Nagyon illett hozzá. Jó volt a történet, és a többi szereplő is. :)

AniTiger 

Behalás. Negatív szuperhősös film! Igazából alig hittem a szememnek, amikor megláttam a sztoriját leírva. Nem rossz, nagyon sajnáltam az utcát, a házat és Hancockot, de nagyon jó alapsztorit kapott a film. A megvalósítás se rossz, de inkább csak olyanoknak szoktam ajánlgatni, akiről tudom, hogy bírja a szuperhősös filmeket. Vagy Will Smitht – anyumat ezzel az utóbbival paliztam be.

LoneWolf 

Ez még ötödszörre is élvezhető és lazán lemos a pályáról rengeteg Marvel, illetve DC alkotást. A sztori kellően eredeti és cseppet sem sablonos, melyben a készítők tökéletesen keverték az akciót, drámát és humort egy elsőre átlagosnak tűnő, mégis misztikus hős moziba. Egyedüli gyengepontja talán Will Smith, akit eddig egy szerepben sem kedveltem igazán…

UViki 

Will Smith egyszerűen mindig képes az agyamra menni.

desertangelable 

Nekem tetszett ez az elképzelés, hogy egy szuper erővel bíró ember is lehet antiszociális. Viszont az ellene irányuló ellenszenvet egy kicsit eltúlozták. Azt azért nem meséli be nekem senki, hogy miközben megmentenek valakit a haláltól, az legyen az első gondolata, hogy „de miért így?”. Nem mondom, hogy nincsenek ilyen emberek, de azért azt gondolom, hogy a többség nem ilyen. Ettől függetlenül tetszett a történet, tetszettek a karakterek és a színészek is jól hozták őket. Nekem ez az újranézhető kategória, kikapcsolódásnak mindenképp jó.

Hippoforaccus 

Szuperhős eredetfilm (igaz, hogy nem a megszokott „most szereztem meg az erőt és bénázok vele” fajta), ami azt jelenti, hogy nekem tetszik. Kicsit sok benne a dráma, de amúgy teljesen rendben van.

TejesMasni 

Klassz volt, tetszett, jól szórakoztam. Jó a történet, jók az effektek. Örvendek, hogy Charlize Theront és Will Smitht végre együtt láttam egy filmben. Az alakításuk nagyon tetszett.

brena 

Jó effektek…érdekes ötlet,de semmi extra nem lett belőle végül…

rapchee 

A shaky-cam-tól eltekintve szórakoztató, érzelmes akció film.

ChöppMoly

Nem rossz, csak lehetne sokkal jobb is.


Népszerű idézetek

Delena

John Hancock: Jó a gombóc, öcsi.
Mary Embrey: Aron.
John Hancock: Anyád szól.
Aaron Embrey: Tessék?
Mary Embrey: Nem. Csakhogy Aron…a neve.

Delena

Ray Embrey: Mi jut az eszébe, hogyha ezt látja?
John Hancock: Köcsög.
Ray Embrey: Hát erről?
John Hancock: Köcsög pirosban.
John Hancock: Melírozott köcsög.
Ray Embrey: Egyetértek. De hagyjuk a képregényeket.

1 hozzászólás
Delena

Ray Embrey: Tehát az ajtón ment be. Az épület egyben van, az emberek örülnek és biztonságban érzik magukat és van ott egy rendőr. Igazán kitett magáért, mondja hát neki, hogy jó munkát végzett.
John Hancock: Hogyha jó munkát végzett, akkor én mi a fenének kellek oda?

virrasztó 

Ray: My basic diagnosis of your fundamental problem is… do you want to hear it?
Hancock: No.
Ray: You're an asshole. I know. I call it like I see it, though. It's not a crime to be an asshole, but it's very counter-productive. Not a crime, but you are an asshole, don't you think?
Hancock: Be careful.

Delena

Figyu, figyu, szarok rá, hogy mit csináltatok. Nem érdekel. Három pasi egy kocsiban, csajok sehol, tuc-tuc zene, semmi bajom a melegekkel…de most lefékezünk és feladjátok magatokat. Nyugisan. A másik lehetőség. A te fejed becuppan a sofőr seggébe, az ő feje bemegy a te seggedbe és neked lesz a legszarabb, mert a te fejed az én seggembe jön.

1 hozzászólás
Delena

John Hancock: Mondom mi a helyzet. Beállni a vasúti sínre…nagy-nagy baromság.
– Maga meg kocsistól rádobta a pasast a nőre! És ez is hogy néz ki?
– Miért nem repült fel inkább a levegőbe a kocsival?
– Igen, miért nem repült fel? Szerencsétlen nő megsérült maga miatt.
– Igen!
– Megérdemelné, hogy feljelentse magát!
John Hancock: Oké, maga meg jelentse fel a McDonald's-ot, amiért így néz ki.

Delena

Na, Hancock mondj már valamit.
John Hancock: Oké. John Hancock vagyok és szoktam piálni.
(elkezdenek tapsolni).


Hasonló filmek címkék alapján