Futás (2020–2020) 20

Ruby egyhangú életét felfordítja az egykori főiskolai szerelmétől kapott üzenet. Már el is feledkezett arról, milyen alkut kötött Billyvel: ha bármelyikük a titkos jelszót használja, mindent félretéve találkoznak a Grand Central Stationon.

Képek 2

Szereposztás

Merritt WeverRuby
Domhnall GleesonBilly Johnson
Phoebe Waller-BridgeLaurel Halliday
Tamara PodemskiBabe
Rich SommerLaurence
Archie PanjabiFiona
Annie GoldenMarjorie
Stephen HendersonJohn

Kedvencelte 2

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Viktoria_0014 

Ennek egyszerűen nem lehet így vége!
Sok furcsa csavarral nem értettem egyet vagy nem tudtam azonosulni, viszont a romantikus szál határozottan jól sikerült, érdekesnek tartottam. A kémia a két főszereplőnk között nagyon ütött. Sajnálom, hogy ennyi cifrázás kellett és úgy lett vége, ahogy.

theodora 

Hát. Az első rész nagyon megfogott – baromi érdekes alaphelyzet és karakterek, kíváncsian vártam hogy mi lesz belőle. A maradék hat részt a mai napon ledaráltam és fokozatosan borult el a sorozat. A kezdeti komoly párkapcsolati – életválság drámából úgy lett thriller, majd ezt kifigurázta a sorozat vége, ami valami vígjátékszerű üldözésbe csapott át. (Phoebe Waller-Bridge szereplésének nagyon örültem :D)
Izgalmas volt, hogy tényleg olyanok-e a főszereplőink ahogy látjuk őket, amilyennek elképzeljük.

Furcsa sorozat a Run, ami a zsánerek határaival játszik, és a végén elgondolkodtat hogy ki is volt a nárcisztikus szociopata – már bocsánat, hogy belemegyek ilyen diagnózis felállításba.

Novecento 

Az értékeléshez kölcsönvenném Rácz Viktória szavait twitterről: at least we'll always have Fleabag S01-02.


Népszerű idézetek

Pandalány

Billy: – Örülök, hogy hozzám szívódtál fel.


Hasonló filmek címkék alapján