Fullmetal Alchemist – Milos szent csillaga (2011) 14

Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos · 鋼の錬金術師 嘆きの丘(ミロス)の聖なる星 (Hagane no renkinjutsushi: Mirosu no seinaru hoshi)
105' · japán · akció, animációs, kaland, dráma, fantasy, anime 16

Miután egy különös rab, Melvin Voyager nem sokkal hivatalos szabadulása előtt megszökik Central City börtönéből, az amestrisi hadsereg nyomozásba kezd. Az egyetlen nyomuk egy újságból kivágott képhez vezet, ami egy bizonyos Julia Crichtont ábrázol. Mint kiderül, a lányt nemrégiben tartóztatták… [tovább]

Szereposztás

Vic MignognaEdward Elric (hang)
Maxey WhiteheadAlphonse Elric (hang)
Alexis TiptonJulia Crichton (hang)
Matthew MercerMelvin Voyager / Atlas (hang)
Shelley Calene-BlackMiranda
Travis WillinghamRoy Mustang (hang)
Caitlin GlassWinry Rockbell (hang)
Colleen ClinkenbeardRiza Hawkeye (hang)
Hirdetés

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Andro 

Mindenhol azt látom, hogy ezt a filmet szokás lepontozni, leírni, szidni, pedig szerintem egyáltalán nem rossz. A grafika ugyan picit fura, de meg lehet szokni, nekem úgy fél órával később már semmi gondom nem volt vele. A történet mozgalmas, sok mindent megtudhatunk az alkímiáról, egy új alkímiáról is, valamint Creta és Amestris nem túl békés viszonyáról.

Szerintem a történet nem rossz, sőt, egészen élvezetes, akciódús, drámai, néhol humoros és van benne tanulság. És van vége. Az új karakterek többsége remekre sikerült, egy-egy kevésbé jó van köztük. Kifejezetten érdekes volt Atlas személye, akiről a végéig nem tudjuk, ki valójában. És Edék hozzák a szokásos formájukat persze.

Szóval, nekem tetszett a film, igazából olyan, mintha egy hosszabb epizódot néztem volna, de jól illeszkedik a Testvériség-be. Nálam simán 8 pont.

Stella9 

Jó volt, egy kis akció egy kis dráma, egy kis politika. Viszont nagyon vontatott.
Gondolkodtam, hogy 6 vagy 7 csillagot adjak-e rá, de az spoiler dolog miatt megkapja a 7-est. Az király volt. :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján