Fiúk az életemből (2002) 44

Riding in cars with boys
132' · amerikai · dráma, vígjáték, életrajzi 12

1965-ben járunk, amikor Beverly Donofrio (Drew Barrymore) még csak 15 éves, és mint minden tinédzser, ő is merész álmokat szövöget a jövőről: írónő lesz, és New Yorkba költözik. Bev ezzel együtt nem könyvmoly, hanem épp olyan kamaszlány, mint a többiek – pimasz, lázadó, szeszélyes… és a fiúkat… [tovább]

angol

Szereposztás

Drew BarrymoreBeverly Donofrio
Steve ZahnRay Hasek
Adam GarciaJason
Brittany MurphyFay Forrester
James WoodsMr. Leonard Donofrio
Lorraine BraccoMrs. Teresa Donofrio
Rosie PerezShirley Perro
Sara GilbertTina Barr
Peter FacinelliTommy Butcher
Mika BooremBeverly Donofrio - 11 éves

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Riccah 

Rendkívül nyomasztó volt… ahogy kisiklott a leányzó élete és mennyi erőt beleölt abba, hogy megvalósítsa magát. A végkifejlete tetszett, a végén helyére kerültek a dolgok és mindenki kereken ki tudta mondani, ami bántotta, mindenki megtalálta azt a helyet, ahova pont illeszkedik és ahol önmaga tud maradni, a szeretet mozgatta a karaktereket, ezért lett gördülékeny a vége és ezért akadozott, feszengett előtte a hallgatásba burkolózva anya és fia. Csak az a bajom vele, hogy mielőtt a helyére került volna minden, előtte kisiklott egy-két élet. És ezt olyan szomorú volt végignézni.

Dániel_H 

Nehéz lehet úgy gyereket nevelni, ha az ember maga is gyerek. Nehéz ez az ember szüleinek is, de talán legnehezebb magának az ember gyerekének.
Valami ilyesmi tanulság szűrhető le Beverly Donofrio több, mint két órás életrajzi drámájából.

Bastia 

Kedvelem az életrajzi filmeket, így ez is tetszett. :)
Ez olyan film, aminek a mondanivalója valószínűleg mindenkinek más. Nekem arról szólt, mennyire megváltoztatja az életet ha valaki tiniként szül.


Hasonló filmek címkék alapján