Bernard és Doris (2006) 12

Bernard and Doris
103' · amerikai, angol · dráma, vígjáték, életrajzi

Bernard hat éven át szolgálta főkomornyikként a gazdag dohány örökösnőt. Akkor tűnt fel Doris küszöbén, amikor a nő elbocsátotta az előző főkomornyikot. A nincstelen, nyíltan homoszexuális Bernard megkapta az állást. Rövid idő alatt beférkőzik Doris kegyeibe, egyre szorosabb kapcsolat alakul ki… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Susan SarandonDoris Duke
Ralph FiennesBernard Lafferty
James RebhornWaldo Taft
Monique CurnenPaloma
Marilyn TorresNancy
Don Harveybiztonsági őr
Bruce MacVittiedoktor
Jim Bracchittaelső rendőr
Peter Asherelső komornyik
Chris Bauerséf

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Charityy 

Hangulatos film, gyönyörű háttérzenével, melyben a szerelem is megjelenik. Most is bebizonyosodott, hogy a legszebb történeteket az élet írja.

Imma 

Én nagyon szerettem ezt a filmet, és biztosan újra előveszem majd. Klassz dolog a szerelem, de néha olyan üdítő olyan filmet nézni, ami nem egy szerelmespárról szól, mégis vannak benne mély érzelmek.

Lali 

Nem mondhatnám, hogy tetszett. Lehet, hogy azért, mert fáradt és némileg beteg állapotban néztem meg, és emiatt túl hosszúnak és unalmasnak találtam, de maga a történet sem érdekelt különösebben. A két szereplő nem férkőzött közel a szívemhez, még akkor se, ha ők igen az egymáséihoz.
Persze voltak benne kellemes, érdekes részletek, jelenetek, képek, zenék, amik akár össze is hozhatnak megfelelő passzban lévő megfelelő embertársaimnál egy jó hangulatot, sajnos ez nálam most nem sikerült. És nem adok neki több esélyt. :-)
Szenvedni azért nem szenvedtem tőle, de másra is eltölthettem volna ezt az időt.

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján