Felhőkarcoló (2018) 79

Skyscraper
102' · amerikai · akció, dráma, thriller, katasztrófafilm 16

Will Sawyer, aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki,… [tovább]

angol
angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Dwayne JohnsonWill Ford
Adrian HolmesAjani Okeke
Neve CampbellSarah Sawyer
Pablo SchreiberBen
Roland MøllerKores Botha
Chin HanZhao Long Ji
Noah CottrellHenry Sawyer
McKenna RobertsGeorgia Sawyer
Byron MannWu felügyelő
Hannah QuinlivanXia

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 94


Kiemelt értékelések

csokidani 

Igazi guilty pleasure film és én benyaltam. Az az igazság h az ilyen típusú filmeket simán elviszi a Kavics (tudom Szikla, de nekem így jobban tetszik). Tényleg nem vágytam többre mint h kapcsoljon ki és kössön le és ezt tökéletesen véghez vitte. És annak az ismérve h működik a film az, hogy nem akar az ember minden hülyeségbe belekötni (mert hát persze lenne mibe), csak a végén kikapcsolod a filmet és azt mondod h na, ez jó volt.
Szval.
Na, ez jó volt.

Czkitty

Azért annyira nem volt ez rossz, mint ahogy a százalék mutatja… :)
Az előzetes alapján én pont ilyen filmre számítottam, ami kicsit hihetetlen, kicsit bugyuta, de akciódús és látványos.
The Rock a hátán amúgy is elvisz mindent, mint mindig.
spoiler

Wolly

Nem emlékszemsokra a Pokoli torony c. filmből, de kb. emlékeim szerint ugyanerről szólt, csak jobb színészi gárdával.
Amúgy full unalom

sgtGiggsy 

Drágán add a pokoli tornyod 2. Igazából nem sok mindent lehet elmondani erről a filmről. Látványos, szórakoztató, nincsenek benne kirívóan idegesítő butaságok, így abszolút megfelel a zsáner követelményeinek. Örök klasszikus nem lesz, de akit a trailer alapján érdekelt, az nem fogja kidobott pénznek érezni a mozijegy árát.

1 hozzászólás
balika88

Nem volt ez rossz film. Mondhatni az egészen gyenge eheti mozis kínálatból szerencsére sikerült egész jól választani.
Vannak benne abszolút hihetetlen jelenetek, de melyik ilyen filmben nincs. Látványban egyébként szerintem rendben van a film. Egy unalmas, esős, nyári napon pont jó 1 vásárolgatás után beülni erre. Aki csak szimplán szórakozni akar és nem mélyenszántó gondolatokat vár, azok nyugodtan nézzék meg :-)

Hippoforaccus 

A https://snitt.hu/filmek/pokoli-torony-1974 Újragondolása, egy kigyúrt pókember asszisztálásával.
Úgy néz ki, Rock nem igazán tudja mi az a lépcső, mert mindenhová az épületen kívül akar eljutni. Kúszik-mászik, közben a nagy sietségben néha elhagyja a végtagjait, és… hát nagyjából ennyi a film. spoiler Szóval egyszer nézhető, tériszonyosoknak nem ajánlott adrenalinfröccs.

Kathleen 

Azt kaptam, amit vártam. Lehet fújolni, hogy csak Die Hard utánzat, de hát miért baj az? Szép a látvány, izgalmas, rágtam a körmöm a tériszonyos jeleneteknél. Király.

desertangelable 

Örülök, hogy Neve Campbellt újra előkaparták, mert én tulajdonképpen szerettem… aztán itt kb. vége is annak, amit erről a filmről pozitívumként el tudok mondani részemről. Na nem azt akarom mondani, hogy rossz volt, mert tulajdonképpen nem sokkal adott kevesebbet, mint amit vártam, de semmit nem tett hozzá az életemhez. Én azt hittem, hogy mostanra már kinőtte a világ ezt a „jön a terrorista és csak azért, mert nem fizetnek védelmipénzt felrobbant egy felrobbanthatatlan épületet, aztán jön a kemény főhős és lekaratéjozza.. ja nem, csak teszik, amit tenni kell” szintet, de ezek szerint Dwayne Johnson visszahozta ezt. Félreértés ne essek egyem a szívét nincs vele semmi bajom, de ebből így sosem lesz komolyabb szerep.

KyKy

Tipikus látványfilm, bár valahogy nekem most a látvány is kicsit hiányzott, talán a tükörterem jelenetei tetszettek a leginkább. Dwayne Johnson a spoiler apa megmenti a bajbajutott családját. Őszintén szólva, én valami katasztrófafilmre számítottam, nem pedig ilyesféle akcióra, esti filmnézésnek egyszer elment, de egyáltalán nem ájultam el, semmiféle eredetiséget nem kaptunk.

konnyufanni

logikátlan történettel rendelkező nagyon akció film…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján