Felhőkarcoló (2018) 166

0 díj · 1 jelölés

Will Sawyer, aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki,… [tovább]

angol
angol
magyar

Képek 7

Szereposztás

Dwayne JohnsonWill Ford
Adrian HolmesAjani Okeke
Neve CampbellSarah Sawyer
Pablo SchreiberBen
Roland MøllerKores Botha
Chin HanZhao Long Ji
Noah CottrellHenry Sawyer
McKenna RobertsGeorgia Sawyer
Byron MannWu felügyelő
Hannah QuinlivanXia

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Jó volt, tetszett is meg minden. Látványos volt némelyik jelenet, de kétszer is sikerült rajta bealudnom. Kicsit valahogy unalmassá válhatott vagy nem tudom mi történt, de kicsit untam. Dwayne The Rock Johnson itt is nagyon kitett magáért jó volt a karaktere, a gyerekek is cukik voltak, a felesége is jó volt, és nem az a hisztérika volt szerencsére. A többi szereplő is jó volt.

Debut 

Kereken 5 másodpercig még ígéretesnek tűnt…

6 hozzászólás
sgtGiggsy

Drágán add a pokoli tornyod 2. Igazából nem sok mindent lehet elmondani erről a filmről. Látványos, szórakoztató, nincsenek benne kirívóan idegesítő butaságok, így abszolút megfelel a zsáner követelményeinek. Örök klasszikus nem lesz, de akit a trailer alapján érdekelt, az nem fogja kidobott pénznek érezni a mozijegy árát.

3 hozzászólás
csokidani 

Igazi guilty pleasure film és én benyaltam. Az az igazság h az ilyen típusú filmeket simán elviszi a Kavics (tudom Szikla, de nekem így jobban tetszik). Tényleg nem vágytam többre mint h kapcsoljon ki és kössön le és ezt tökéletesen véghez vitte. És annak az ismérve h működik a film az, hogy nem akar az ember minden hülyeségbe belekötni (mert hát persze lenne mibe), csak a végén kikapcsolod a filmet és azt mondod h na, ez jó volt.
Szval.
Na, ez jó volt.

Wolly

Nem emlékszemsokra a Pokoli torony c. filmből, de kb. emlékeim szerint ugyanerről szólt, csak jobb színészi gárdával.
Amúgy full unalom

Czkitty

Azért annyira nem volt ez rossz, mint ahogy a százalék mutatja… :)
Az előzetes alapján én pont ilyen filmre számítottam, ami kicsit hihetetlen, kicsit bugyuta, de akciódús és látványos.
The Rock a hátán amúgy is elvisz mindent, mint mindig.
spoiler

balika88

Nem volt ez rossz film. Mondhatni az egészen gyenge eheti mozis kínálatból szerencsére sikerült egész jól választani.
Vannak benne abszolút hihetetlen jelenetek, de melyik ilyen filmben nincs. Látványban egyébként szerintem rendben van a film. Egy unalmas, esős, nyári napon pont jó 1 vásárolgatás után beülni erre. Aki csak szimplán szórakozni akar és nem mélyenszántó gondolatokat vár, azok nyugodtan nézzék meg :-)

Hippoforaccus 

A https://snitt.hu/filmek/pokoli-torony-1974 Újragondolása, egy kigyúrt pókember asszisztálásával.
Úgy néz ki, Rock nem igazán tudja mi az a lépcső, mert mindenhová az épületen kívül akar eljutni. Kúszik-mászik, közben a nagy sietségben néha elhagyja a végtagjait, és… hát nagyjából ennyi a film. spoiler Szóval egyszer nézhető, tériszonyosoknak nem ajánlott adrenalinfröccs.

Kathleen 

Azt kaptam, amit vártam. Lehet fújolni, hogy csak Die Hard utánzat, de hát miért baj az? Szép a látvány, izgalmas, rágtam a körmöm a tériszonyos jeleneteknél. Király.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján