Fák jú Tanár úr! 2. (Fák jú Tanár úr! 2.) (2015) 289

Suck Me Shakespeer 2 · Fack ju Göhte 2
115' · német · vígjáték 16

Zeki Müller kalandja folytatódik a Goehte-ben. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az igazgatónő ambíciói miatt az első részből megismert csapat Thaiföld felé veszi az… [tovább]

német
magyar

Képek 13

Szereposztás

Jana PallaskeCharlie
Karoline HerfurthLisi Schnabelstedt
Elyas M'BarekZeki Müller
Katja RiemannGudrun igazgatónő
Volker BruchHauke
Alwara HöfelsCaro Meyer
Jella HaaseChantal
Max von der GroebenDaniel / Danger
Gizem EmreZeynep
Aram AramiBurak

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 91

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

Theana 

Azt hiszem, kedvenc vígjáték. :'D
Ezen is nagyon sokat nevettem, és baromi jó lett. :D
A perverzkedések kicsit durvák voltak, de tűrhető, valamelyik még jobbá tette a filmet. :D
Elyas (Zeki) kedvenc színész lett. Lisi most kevesebbet szerepelt, hogyhogy?
A 10.b hozta a formáját. XDDD Nekem tetszett. A zeneválasztás nagyon jól sikerült.

4 hozzászólás
NaNa_88 

Számomra kevésbé értékelhető, mint az első rész.
Míg az első filmben a pénz visszaszerzése mellett a szerelmi szál dominált, itt Zeki osztálya volt a középpontban. Illetve annak is a krémje, akik borzasztóan ostobák. Az ő szereplésük miatt a film buta, erőltetett és csak nagy ritkán vicces.
Egyszer bőven elég volt megnézni.

Törpillaa 

Hát ez kész. Nagyon jó film végig nevettem ezt is. Újabb film ami a kedvenceim közé tartozik. Imádtam az első részt is és ezt is nagyon imádom. Olyan jó pasi Elyas M'Barek imádtam. Vicces volt és szórakoztató nagyon sokat lehet rajtuk nevetni. A helyszín meg egyszerűen csodálatos volt és a látványosság. Jók voltak a színészek, a zenék és poénok. Kicsit hiányzott Lisi Zeki mellől, de így is jó volt. Engem nem zavart, hogy kevesebbet szerepelt. :)

christine 

Érdekesebb fordulattal folytatódik a történet, a szereplők is nagyon hozták a formájukat, és a zenék is telitalálatok voltak. Kikapcsolódásnak több, mint tökéletes.

lipotdorka 

El lehet rajta röhögcsélni, mint az első részen. Unaloműzőnek pont jó. :)

Coralie 

Szerintem volt olyan jó, mint az első rész. Müller tanár úr megint alkotott, és a lüke tanítványai is hozták a szokásos formájukat. :D Nem kell komolyan venni, ez 100%-ig a hülyülésről, a poénokról szól. Laza kikapcsolódásnak pont megfelel. :D

LoneWolf 

Volt benne pár beteg dolog, amit kivágtam volna, de még mindig jókat mosolyogtam azon, ahogy Müller kiakadt az osztály hülyeségein, illetve gúnyt űzött belőlük. Igazából nem tudtam megállapítani, hogy jobb, vagy rosszabb-e, mint az első rész, így ennek is 7 csillagot adtam. Amolyan kis 'feel-good movie', ami apróbb hangulatjavításra abszolút alkalmas lehet.

Ekhal 

Kellemes film volt, de gyengébb lett az első résznél. A poénok egy része elég erőltetett, de szerencsére azért vannak jó értelemben véve elvetemült jelenetek. :) A helyszín pedig lélegzetelállító!

Lilla99 

Annyira imádom ezt a részt is. Az elsőt már nagyon sokszor láttam, ebből viszont még csak darabokat, és nem tudtam, hogy fog teljessé válni a történet, de valami hihetetlen. Nagyon szép helyen játszódik. Imádom a szereplőket továbbra is. Szeretnék én is elmenni egy ilyen helyre kirándulni, de komolyan. Az fura volt, hogy Lisi nem szerepelt sokat, de ahol lehetett őt is behozták a képbe szerencsére. Nagyon tetszett a vége, amikor spoiler.És olyan jó volt látni, milyen jól kijönnek a helyiekkel Főleg amikor spoiler. Hasonlóan az első részhez, ez is többször újranézős lett. Kíváncsian várom mit hoznak ki a harmadik részből.


Népszerű idézetek

Delena

– Muszáj mindig gyanúsítgatni?
– Beszarás!
– Jó, de ki szarik be? Alany, állítmány.


Folytatása

Összehasonlítás

Fák jú Tanár úr!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján