Extrém meló (2019) 13

Extreme Job · 극한직업 / Geukhanjikeob
111' · dél-koreai · akció, vígjáték, krimi, rejtély

A kábítószer bűnözés elleni ügyosztály szedett-vetett csapata, élükön Ko nyomozóval (Ryu Seung-ryong) hírhedt az ügyetlenségéről. Ahol akcióba lendülnek, ott kő kövön nem marad. Utolsó esélyként kapnak egy könnyűnek ígérkező ügyet, miszerint egy drogbanda félreeső hadiszállását kell… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Ryoo Seung RyongGo Szakaszvezető
Lee Dong HwiYoung Ho Detektív
Lee HoneyJang Detektív
Jin Seon KyuMa Detektív
Gong MyungJae Hoon Detektív
Song Young KyuChoi rendőrkapitány
Shin Ha KyoonLee Moo Bae
Heo Jun SeokJung
Park Jae HongLee Moo Ba bandatagja
Lee Joong OkHwan Dong

További szereplők

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Theana 

Ennyi ökörséget egy helyen… Nagyon közel áll hozzám ez a fajta humor, úgyhogy néha visítva röhögtem egy-egy jeleneten, és megkockáztatom, hogy újra fogom nézni, ha magam alatt leszek. Tipikusan vígjáték-krimi-akció kategória, de abban elég jó szerintem.
Nagyon hiányzik már a mozi. :(

9 hozzászólás
Shad 

Nagyon nagyon nagy valószínűséggel felülpontozom, ezt otthon monitor előtt nézve talán egy közepes nyolcas :) hogy miért a 10-s? mert moziban rég nevettem filmen ennyit és most nagyon jól esett:) Nyitó filmnek tökéletes volt és nagyon tetszett az idióta humora, pedig többnyire a helyzet komikumokat ritkán viselem jól :)

kkata76 

Ez nagyon jól esett, végigröhögtem az egészet! Istenem ennyi marhát egy rakáson! A csapat minden tagját szerettem, imádtam a film humorát, akár a karakterekből, a helyzetekből, vagy mondjuk a remek filmzenékből adódott… Biztos elő fogom még venni ezt a filmet, ha valami hangulatjavítóra lesz szükségem.

zsazsoki 

Szuper volt újra nézni!
Amikor már előre nevetsz a poénon, na mi így nevettük végig az egész filmet. :)))

shadowhunter1975

Korei filmhét 2020. Nyitófilm
Jól szórakoztam rajta


Hasonló filmek címkék alapján