Exférj újratöltve (2010) 247

The Bounty Hunter
110' · amerikai · akció, romantikus, vígjáték 12 !

0 díj · 4 jelölés

Milo Boyd, a lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Boyd kaján magabiztossággal lát neki munkájának, azt hiszi,… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Jennifer AnistonNicole Hurly
Gerard ButlerMilo Boyd
Cathy MoriartyIrene
Peter GreeneEarl Mahler
Jason SudeikisStewart
Christine BaranskiKitty Hurley
Siobhan Fallon HoganTeresa
Jeff GarlinSid
Raza JaffreyKamal

Kedvencelte 36

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Nem rossz ez. Van benne akció, humor, némi romantika. Szerettem nézni, ahogy ez a két őrült ölte egymást, egészen jól mutattak a vásznon együtt. Jennifer Aniston mondjuk egyébként is a szívem csücske, de Gerard Butler alapvetően nem tartozik a kedvenceim közé. Ebben a filmben viszont egészen kedvelhető volt a macsó karaktere. Jól szórakoztam, nézette magát.

kiruu

Második nekifutásra sikerült végignéznem, elsőre fel óra után kikapcsoltam. Klasszik történet, semmi újat nem mutat, leginkább a színészek miatt néztem végig. Van amikor egészen élvezhető, de többnyire unalmas, nem is vicces igazán.

Törpillaa 

Imádtam. Nagyon szeretem ezt a filmet pedig már sokszor láttam. Vicces és szórakoztató. Nagyon tetszik Jennifer Aniston és Gerard Butler páros. Egy könnyed romantikus, vígjáték én nagyon szerettem. :)

Lilla99 

Sokkal jobban tetszett, mint azt gondoltam. Nagyon jó volt Nicole és Milo párosa, már az elejétől kezdve imádtam őket. spoiler. Amikor Nicole megemlítette, hogy Bob így hívták a zsarut? spoiler. Kellemes kis 1,5 órás kikapcsolódást ad a film. Sok vicces jelenettel egybekötve.

Osli75 

Jól indult a történet, de a végére leült szerintem. A közepétől már kicsit unalmas volt. Jennifer és Gerard is hozta a szokott formáját, de nekem egyszer nézős film. Nem hiszem, hogy máskor magamtól előveszem, max akkor nézem újra, ha valaki kér rá, hogy nézzem meg vele :D

AniTiger 

IMÁDOM: Sokadszorra is újranézhető. (Ezt onnan tudom, hogy tízszer tuti láttam már.)
Funny, bolond, buta romkom.

mandu 

Ebben a filmben egy (jó) vicc nem hangzott el. A vígjáték részt teljesen kihagyták. Az akció jeleneteket sem nevezném kifejezetten izgalmasnak. És így mi maradt? A romantika? Az csak erőltetett… Így kaptunk egy meh filmet, ami rohadt unalmasra sikeredett. Amúgy Jennifer Aniston összes karakterét imádtam eddig, de ez a nő valami szörnyű és idegőrlő volt itt

Morcant

Ha nincs semmi más, és épp nagyon-nagyon unatkozol, akkor nézhető. Egyébként meg nem egy nagy szám, se nem túl vicces, se nem túl eredeti. De Jennifer Anniston és Gerard Butler még így is jó volt.

Noryyy

Szórakoztató és cuki film volt, nekem tetszett! spoiler Jennifer Aniston továbbra is zseniális volt, Gerard Butler-t eddig nem kedveltem, most már viszont megszerettem! Kellemes kikapcsolódás ez a film mindenki számára!

ptagi 

Cukik :)
Gerard Butler és Jennifer Aniston is. Nem kell ezt túlgondolkodni, csak nézni, nevetni, élvezni :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján