A szingli fejvadász (2012) 150

One For The Money
91' · amerikai · akció, vígjáték, krimi 12

Stephanie Plum teljesen le van égve: már fél éve munkanélküli, és a tartozásai miatt a kocsiját is elvették. Mivel sürgősen pénzre van szüksége, kijátssza az utolsó lapját: meggyőzi hanyag unokatestvérét, hogy adjon neki munkát a vállalatában óvadékbehajtó ügynökként. Stephanie első megbízásával… [tovább]

magyar

Képek 8

Szereposztás

Katherine HeiglStephanie Plum
Daniel SunjataRanger
Jason O'MaraJoe Morelli
John LeguizamoJimmy Alpha
Sherri ShepherdLula
Debbie ReynoldsMazur nagymama
Annie ParisseMary Lou
Patrick FischlerVinnie Plum
Ryan Michelle BatheJackie

Kedvencelte 30

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Wee

Nyilván a közelébe sem ér a könyveknek, de szerintem nem is olyan rossz, mint amilyennek sokan mondják. Ha a kimaradt részeket behelyettesítettem a könyvbeli eseményekkel, teljesen élvezhető volt. Bár azt aláírom, hogy a könyvek olvasása nélkül kissé kapkodó és zavaros lehet.
A végét egy kicsit megváltoztatták, de nem olyan nagyon, ennyit még elbírt a film. Azóta már megnéztem újra egyszer-kétszer, laza kis vígjáték, és Heigl jól hozza a figurát. Szerintem.

2 hozzászólás
kiruu 

Még egy vígjáték, ami nekem sokáig kimaradt (sajnos). Élveztem. Nem tökéletes, de szórakoztató és tüzes. Bár én team Ranger vagyok, örülök, hogy nagy szerelmi háromszög nem lett a dologból. Morelli annyira nem győzött meg, bár voltak jó pillanatai.

Márta_Péterffy 

Kedélyes vígjáték, a filmet láttam legelőször, azután fedeztem föl a könyveket, a főszereplővel. Kár, hogy a könyvsorozat alapján nem készült újabb film!

Nevotil

Szerintem pedig nem komplett ez a film XD Mi nagyon jól szórakoztunk rajta, még véletlenül se vettük komolyan. :D A moziban levő többi néző is hasonlóan érezhetett, mivel elég sokszor volt igazán jókedvű a társaság. :)
Kathrine Heighl továbbra is kedvenc, és a nagyi meg kopó is jó arc volt :D

Banditaa 

Nem olvastam a könyvet, de a film után lehet, hogy egyszer leveszem a polcról.

Ancsúr 

Jesszus! Egy újabb csajos, essünk bele-A-pasiba-film! Távozz gonosz! :D
Nem hiszem el, hogy képes volt Katherine Heigl barnára festetni a haját ezért a szerepért! Rémesen áll neki ez a szín. Szerintem.

Chriss 

Alig pár órája olvastam el a könyvet, gondoltam lecsekkolom a filmváltozatot. Az történt, amire számítottam. Köbö olyan 65 százalék az egyezés. A szereplőkkel nem volt gond, köbö ilyennek is képzeltem őket. Viszont a történet végét megváltoztatták, ami annyira nem tetszett. A humor nyomokban itt is megtalálható. :) Sok csillagot köszönhet a film Ranger-nek. (ő nekem is segíthetne olykor-olykor) :)


Népszerű idézetek

Panna

Egyébként meg, sosem utasítanék vissza egy muffin-os ajánlatot.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján