Éretlenségi (2019) 118

Booksmart
105' · amerikai · vígjáték 16

0 díj · 2 jelölés

Amy és Molly legjobb barátnők és rém szorgalmas tanulók. Iskolaéveiket végiggürcölték a jó eredményekért, ennek köszönhetően biztatóbb jövő előtt állnak, mint folyton bulizó társaik. Ám a bizonyítványosztás előtti este a két elválaszthatatlan, rendszerezett életű lány egyszeriben rádöbben, hogy… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Kaitlyn DeverAmy
Beanie FeldsteinMolly
Billie LourdGigi
Lisa KudrowCharmaine
Jessica WilliamsMiss Fine
Diana SilversHope
Jason SudeikisBrown igazgató
Skyler GisondoJared
Molly GordonTriple A
Mason GoodingNick

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 165


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát öööö izé, ez a film nagyon nem tetszetős. Sőt hiába volt vicces egyáltalán nem röhögtem rajta. Untam, nagyon untam. Ez a két liba Amy és Molly ro..dt idegesítő volt, főleg az utóbbi, ahogy ráadásul kidüllesztette a szemeit, egy irányító mániás liba, egy kicsit sajnáltam Amyt, hogy ilyen bunkó barátnője van, úgy ugrál neki, ahogy fütyül, de visszafelé ez már nem működik nála. A mondanivalója pedig nem rossz, de elcseszettül építették fel, a szereplők meg rettentően idegesítőek.

Kedves_Könyvek

Ez egy nagyon durva film. Talán éppen ezért IMÁDOOOOM :D
Halálra röhögtem magam rajta, és volt benne kellő mélység is a külső és belső konfliktusok által.
Hatalmas élmény, de ne nézzétek családdal xd

christine

Ejha. Tök jó film lett volna – az alap jó, a mondanivaló is rendben volt –, ha nem rontják el a kivitelezéssel. Elképesztően untam, a szereplők idegesítettek a vinnyogásukkal és a folyamatos sírással. Ez a film egy hatalmas NEM.

bettibujdoso

45 perc után már azt hittem, hogy lassan vége, de még a felénél sem voltam. Elég cringe az egész, nagyon nem kötött le.

Mr_Catharsis91 

Nekem bejött, hogy Wilde így kifordította, vagyis inkább leszedte a maszkokat az archetípusokról és így emberibbnek mutatta meg őket. AZ LMBT-s dolgokat is tök lazán mutatta.
Féltem, hogy tucatfilm lesz, mert most pörögnek a tini-problémás/nehézséges filmek, de szerintem korrekt munka volt.

balika88

Baromi gyenge film… kicsit úgy éreztem mintha a Superbad-et próbálná utánozni, csak csajokkal.. Hát nálam ez nem talált be, nem éreztem viccesnek, sőt inkább idegesítettek a baromságok amik ebben voltak. A 2 pont annak szól hogy ketten kínlódtuk végig… soha többé..

2 hozzászólás
Könyvzugoly 

Szerintem a filmnek nagyon jó mondanivalói is voltak, kár, hogy úgy kellett az ócska „poénok” közül kikukázni ezeket. Tetszett, hogy szembementek azzal, hogy mindenki csak egyféle lehet, ahogy általában a gimnáziumban játszódó filmekben megvannak a klikkek: szép, okos, népszerű, kocka…stb. A ráeszmélést szépen fogalmazták meg, hogy a bizonytalanságot ki hogyan kompenzálta túl, és milyen előítéletek bizonyultak emiatt tévesnek. De ezt el lehetett volna mondani kevésbé közönséges stílusban is…

barbarell_a 

A trailer és az online értékelések alapján azt gondoltam, sokkal viccesebb, eseménydúsabb, pörgősebb lesz. Egyszer nézhető, de kicsit nekem lapos volt.

Peter_Parker

Baromi vicces, sokszor szubverzív feminista tinivígjáték/felnövéstörténet.

csikimókus

Kb. fél órát bírtam belőle, utána eldöntöttem nem kell nekem ezt a valamit végignéztem. Köszi, ennyi elég volt belőle. Unalmas, fárasztó, nem vicces, nem köt le.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján