Én vagyok Menyus (1997–1999) 12

Menyus okossága és Bambula butasága szinte mindig felszólít a versengésre, legyen szó akár űrutazásról, akár hídépítésről.

magyar

Szereposztás

Susan TyrrellMadame DeBarge
Én vagyok Menyus (1997–1999)

Kedvencelte 3

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Kyupirappa 

Kisgyerekként nem szerettem a Bambulát, de az utóbbi hetekben kedvem támadt megnézni és egész kellemeset csalódtam benne :D Vicces, sötét humorú rajzfilm, aminek a világa azért nem mindenkinek tetszhet, mivel a szemérmetlenségével bicskanyitogató lehet. Magamat értem, miért nem szerettem gyerekként, szimplán csak azért, mert nem értettem, hogy ez miért vicces.

Számos részt (évadot) kénytelen voltam angol nyelven nézni a hiányos magyar feltöltés miatt. Amondó vagyok meglepő módon, hogy a magyar szinkron százszor jobban illik ehhez a meséhez, de az angol szinkronszínészek munkája is szuper, bár kezdőknek/első angol nyelvű rajzfilmnek nem ajánlanám a nehezen érthető beszéd miatt, nekem is sokszor tört bele a bicskám (egyedül Menyust tudtam szinte száz százalékosan megérteni csak).

Honey_Fly 

I Am Weasel az okos hős, I.R. Baboon (Bambula, mint most megnéztem magyarul) pedig a buta gonosz, aki persze mindig ráfarag. Valljuk be, a páviánok valóban nem túl szimpatikus állatok, de megint idéznem kell Kirk Lazarust: sose nyomjá full kretént!
Ez a rajzfilm borzalmas volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján