Elzárva a világ elől (2016) 20

The Disappointments Room
85' · amerikai · dráma, thriller

Egy fiatal fiú és édesanyja beköltöznek álmaik otthonába, azonban a ház padlásán olyan démoni erők lakoznak, melyek rémálommá változtatják életüket.

angol

Képek 2

Szereposztás

Kate BeckinsaleDana
Lucas TillBen
Michaela ConlinJules
Michael LandesTeddy
Mel RaidoDavid
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett. Izgalmas történet és jó szereplők. Végig izgultam az egészet. Kate Beckinsale zseniálisan alakította a szerepét, annyira hihetően adta Dana karakterét. A jelenetek jók voltak és a kamera beállítások is. Nagyon bírtam, de a végére nem ezt vártam sokkal inkább izgalmasabb befejezést. De így is jó volt. :)

mandu 

Long story short: az előzetes úgy végződött, hogy a nőci kinyitotta az ajtót és azt mondta, hogy „Oh my god”. ILYET NEM SZABAD CSINÁLNI VELEM, MERT BAROMI KÍVÁNCSI VAGYOK. Most emiatt kellett az időmet pazarolnom egy amúgy sz*r filmre. xD

Zajec_Sternenkind 

Nem volt ez olyan rossz, csak a végén lehetett volna valami ütősebb befejezés. Egy sima, egyszer nézős film volt, amin lehetett izgulni, de amúgy semmi extra. A történet egyszerű volt, de mégis volt benne valami eredeti a „szégyen szobával”, erre építették rá az egész cselekményt. Tetszett, hogy az anyukának eleve volt egy kis kattanása, így izgalmasabb volt a cselekménysor, hogy akkor most mi és miért történt (egyáltalán megtörtént-e?).
Szóval egyszer nézős film, ami alatt lehet mást is csinálni, nem igényel teljes figyelmet.

Junchi

Inzultálóan klisés, jellegtelen, üres, gagyi és horrornak csapnivaló. Egy kaktuszba szándékosan beleülni szórakoztatóbb, mint ez a film.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján