Elzárva a világ elől (2016) 21

The Disappointments Room
85' · amerikai · dráma, thriller

Egy fiatal fiú és édesanyja beköltöznek álmaik otthonába, azonban a ház padlásán olyan démoni erők lakoznak, melyek rémálommá változtatják életüket.

angol

Képek 2

Szereposztás

Kate BeckinsaleDana
Lucas TillBen
Michaela ConlinJules
Michael LandesTeddy
Mel RaidoDavid
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett, most néztem meg másodszorra ezt a filmet, akkor még sokkal izgibbnek tűnt, de most kicsit kiszámítható, kicsit nyomasztó, komor volt. De azért jó. A szereplők sem voltak olyan rosszak, Kate Beckinsale alakítása elég jó volt, de néhol talán túl tolta, az apuci nekem nem jött be, de a kissrác aranyos volt. Ben pedig jókor jött a képbe, cuki pasi. :-) A macskusz is olyan cuki kis szőrgombóc volt. :-) spoiler

mandu

Long story short: az előzetes úgy végződött, hogy a nőci kinyitotta az ajtót és azt mondta, hogy „Oh my god”. ILYET NEM SZABAD CSINÁLNI VELEM, MERT BAROMI KÍVÁNCSI VAGYOK. Most emiatt kellett az időmet pazarolnom egy amúgy sz*r filmre. xD

Negative_Singularity 

Nem volt ez olyan rossz, csak a végén lehetett volna valami ütősebb befejezés. Egy sima, egyszer nézős film volt, amin lehetett izgulni, de amúgy semmi extra. A történet egyszerű volt, de mégis volt benne valami eredeti a „szégyen szobával”, erre építették rá az egész cselekményt. Tetszett, hogy az anyukának eleve volt egy kis kattanása, így izgalmasabb volt a cselekménysor, hogy akkor most mi és miért történt (egyáltalán megtörtént-e?).
Szóval egyszer nézős film, ami alatt lehet mást is csinálni, nem igényel teljes figyelmet.

Junchi

Inzultálóan klisés, jellegtelen, üres, gagyi és horrornak csapnivaló. Egy kaktuszba szándékosan beleülni szórakoztatóbb, mint ez a film.

GomBagoly

Pfff, ez nagyon gagyi, sablonos és unalmas volt…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján