Élesítve (2017) 46

Unlocked
98' · angol · akció, thriller 16

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez,… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Noomi RapaceAlice Racine
Orlando BloomJack Alcott
Toni ColletteEmily Knowles
John MalkovichBob Hunter
Michael DouglasEric Lasch
Matthew MarshFrank Sutter
Philip BrodieJohn Wilson
Tosin ColeAmjad
Michael EppDavid Mercer
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Izolda

Kicsit sablonos volt, de izgalmas, engem kikapcsolt.
Ami utólag fura, hogy a collateral damage elég kemény volt, pl. a stéges fiú, akinek ott volt a családja. Ez azért eléggé lógott a levegőben. Meg a végén az a sütizés… Na, ezek így másnap furák.

Az izgalmakhoz sokat hozzáadott, hogy egyedül voltam otthon, mikor néztem és leszakadt a fém mágnesestábla a konyhában, épp az egyik feszült jelenet kellős közepén. Szívroham: pipa.

lianihikawa

Nagyon vártam, és nagyon izgalmasnak tűnt. Igazából tetszett, csak sajnáltam, hogy amint beléptek a rosszfiúk a látképbe, tudtam, hogy akárhol is vannak és akármi is történik velük, ők a rosszfiúk. Mondjuk az tetszett, ami a Bloom játszotta karakterrel történt, igazán elégedett voltam vele. =D

sgtGiggsy

Kém témában az elmúlt évek talán legjobb filmje. Nagyszerűen hozza a régebbi Bourne mozik hangulatát és realistának tűnő megvalósítását. Azon kívül, hogy sajnos néhány klisébe nagyon csúnyán belefut, nem igazán lehetne belekötni. Noomi Rapace pedig egyre világosabban napjaink legjobb színésznője a kemény csaj szerepekben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján