Dust (2013) 36

8' · angol · rövidfilm

Todd követi az iskolából az anyjával hazafelé tartó Jessicát. Sötétedésig vár, majd betör hozzájuk. Miközben Jessica anyja a fürdőszobában van, Todd besurran Jessica hálószobájába, ahol azonban váratlan fordulatot vesznek az események.

angol

Szereposztás

Alan RickmanTodd
Lola AlbertJessica
Jodie WhittakerJessica anyukája
Hirdetés

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Erre aztán tényleg nem számítottam! O.o
Sötét, abszurd, és rettenetesen furcsa.

Jadeline

Okééé. Ez wow és wtf volt egyszerre!! Nekem kicsit Neil Gaiman jutott eszembe…
Az a kár, hogy az ilyen supernatural, grotesz ill elvont vagy nem is tudom milyen rövidfilmek után folyton azon kattog az agyam, hogy „de mégis miért???” :D
Kikészültem, jó értelemben.

Andilány 

Valószínűleg én vagyok a hülye, de fogalmam sincs, hogy mi akart ez lenni.

Negative_Singularity 

Na jó, ez… ez minden volt, csak nem az, amit vártam – szerencsére. Szürreális, mégis valósághű, groteszk, de teljességgel normális. Nem tudok érdemben nyilatkozni róla, csak annyit, hogy majdnem zseniális.

worsi 

Igaz, hogy stáblista nélkül alig 6,5 perc, de talán a zene miatt is, meg talán mert inkább rózsaszirmos limonádékat szoktam nézni, ez nagyon nyomasztó volt.
De ugyanakkor meg nagyon jó is. Az ötlet is meg a kivitelezés is.
Nézzétek meg többen! Érdemes!

aliz_0817

Beteg. Okos. Ijesztő. Fura. Hihetetlenül nyomasztó, hogy a legegyszerűbb tündérmeséket is át tudják alakítani az ember sivár életvitelére vonatoztatva. Sejtettem, hogy nem egy kiszámítható kimenetel lesz, de ez még így is váratlan volt. Maradandó kisfilm.

bonnie9 

Ijesztő, nyomasztó, kellemetlen. Aztán hoppá.
spoiler

2 hozzászólás
Horváth_Evelyn 

Ööö… Szerintem ez annyira nem nagyszerű. Tény, hogy több topik jelenik meg, és többféle interpretációt enged a film. Still… szerintem ez a sokat markol, keveset fog kategóriája. Alan azért hozza a formáját.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján