Dtaai Mai Dtaai (2019–2020) 10

He She It · ตาย ไม่ ตาย
thaiföldi · horror, minisorozat 18
3 rész (epizódhossz: 16')

Ez a thai minisorozat két barát közötti bonyolult kapcsolatról szól, mely tragédiába csap át. Nehéz döntés áll előttük: a szívüket követik, vagy a szabályokat.

Szereposztás

Gameplay Garnpaphon LaolerkiatPeem
Jeff SaturMike
Runn TiyakornMean
Peter Nattapong PromprasertKorn
Tae Weerapat ToemmaneeratTul
Praew Rattaporn SukpunPear
Dtaai Mai Dtaai (2019–2020)

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Baly 

Uhh, na ilyen egy jó minisorozat!\(º □ º l|l)/
Azt hittem, hogy egy szokásos kis BL szösszenet lesz, de sokkal többet kaptam.
Először is: miért nincs ezen horror címke? xD az uccsó rész azért elég ijesztő volt azokkal a király háttérzenékkel (az első 2 rész nem ijesztő, easy)
42 perc az egész, de ennyi időbe egy komplett történetet belevittek, ami még izgalmas is, a kémia is működik és a színészekkel is nagyon meg vagyok elégedve spoiler

Valamint!!! Ami már kiveri nálam a biztosítékot, hogy minden soriban a főszereplőket énekeltetni kell meg gitárt, vagy bármi mást adni a kezükbe, így mikor Jeff elővette a gitárt (mert ugyebár nem tudtam, hogy zenész is) tökre megijedtem, hogy ez most komoly? minek zenéltetni őket, ha nincs is jó hangjuk… aztán vééégre nagy kő esett le a szívemről, mert vééééégre valakinek tényleg k1b4szott jó hangja van!!!
► Azóta nem bírom nem hallgatni: https://www.youtube.com/watch… ❤‿❤

Én szerintem ezt még újra fogom nézni hamarosan.
És abban is biztos vagyok, hogy az Ingredients is hamarosan sorra fog kerül x)

3 hozzászólás
Katyesz 

Ennek és az Ingredients-nek köszönhetően szerettem bele ebbe a párosba. Noha itt még látszik, hogy ez volt az első szereplésük, hihetetlen érzelmeket voltak képesek felmutatni a csöppnyi részek ellenére is. A kémiájukról meg nem is beszélve. A szívem szakad meg, hogy nem kaptak egy rendes sorozatot, ahol jobban kibontakozhattak volna.
Igaz ez a minisorozat nem egy vidám hangvételű, de annyira horrornak sem mondanám. Az utolsó rész azért rendesen borzongat. De annyira a fiúk érzelmeire koncentrál az ember, hogy teljesen érthető az egész.

Marinette 

Nem olvastam el a leírását, meg a címkéket se figyeltem mikor el kezdtem nézni, így totál másra számítottam. De szerintem nem is baj, hogy így alakult. Egy darabig a hatása alatt leszek az tuti. Hiába rövid, baromi érzelemdús az egész. Jó volt a két főszereplő, szerencsére a kémia is működött közöttük. A cselekmény miatt alapból fájdalommal, feszültséggel teli, a szuper zene és a dalok meg csak még jobban fokozzák a hatást. (Az utolsó részen esküszöm féltem.) Csak azért lett 9 csillag, mert elég sok kérdés maradt bennem és kifejezetten zavar, hogy nem minden világos a számomra.

Ainsel 

Ez érdekes volt, nem is nagyon tudom csillagozni… a történet semmi extra, kicsit kusza is, maradtak kérdéseim, nem minden állt össze. Különösebben megkedvelnem sem sikerült senkit. Maga a hangulata tetszett, az érzés, ami leginkább az utolsó részt nézve elkapott. Az a dal… A karomon felállt a szőr Jeff Satur karcos hangjától, és benne a fájdalomtól… Huhhh. Meg a spoiler Ez, és a végén a dal együtt adta meg azt a hangulatot, ami miatt jár a 8 csillag.


Népszerű idézetek

Baly 

A való világban nem tudjuk, ki színészkedik.
Néha, az előadás világában, nem tudjuk, ki színészkedik és ki nem.
[…]
Mikor az előadóművészetről van szó, néha nem tudjuk megmondani, ki színészkedik. És a színészkedés világában, néha nem tudjuk megmondani, hogy ki az, aki nem színészkedik.

1. rész

Hasonló filmek címkék alapján