Ingredients (2020–2020) 14

Ingredients ส่วนผสมที่ลงตัว
thaiföldi · romantikus, minisorozat
22 rész (epizódhossz: 10')

Egy aranyos rövid sorozat két barátról, akik véletlenül ugyanott tanultak és ennek eredményeképp elkezdenek együtt élni. Mindkét fiú valóra akarja váltani az álmát.
Tops, egy szenvedélyes fiatalember, akit már gyerekkora óta lenyűgöz a főzés, emiatt eldöntötte, hogy séf lesz. Tops mindig… [tovább]

Képek 23

Szereposztás

Jeff SaturMarwin
Gameplay Garnpaphon LaolerkiatTops
Ingredients (2020–2020)

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

krlany 

Szintén egy karanténos szerelmi történet annyi különbséggel, hogy itt nagy hangsúlyt kapnak a kaják.
Marwin zenész, aki sikeressé szeretne válni, Tops pedig főz, és saját éttermet szeretne majd nyitni. Az előkészítő suliban találkoznak, majd mikor kiderül, hogy Marwinnal senki sem akar lakni, mert zenészként hangos, Tops felajánlja neki, hogy lakjanak együtt. A sorozat 10-15 perces epizódjai pedig a kettőjük életéről szól ezekben a karanténos időkben, melyekben Tops mindig főz valami finom kaját Marwinnak, amivel előbb-utóbb a szívéig is elér.
Szuper aranyosak ők így ketten együtt. Talán az a legcukibb rész, ahol Tops pelenkás kistesójára vigyáznak. Laza, kikapcsolódós sorozat, semmi nagy világmegváltás, de ami belefér abba a 10-15 percbe, azt kimaxolták teljesen.

1 hozzászólás
Dreamborder 

Igazából nem volt rossz. Voltak benne igencsak szerethető pillanatok. :) Nem volt könnyű dolguk, mert maga az alapsztori semmi extra, ebből nem is olyan egyszerű kihozni valami érdekeset. A színészek szerintem megtettek mindent az ügy érdekében.
Várom az új KinnPorsche sorit, abban mindketten szerepelnek majd, kíváncsi vagyok, ki tudnak-e majd bontakozni benne. :)
Igazából sok mindent nem tudok írni a sorozatról, a hangsúly a főzésen és a kézmosáson volt leginkább. :D

Katyesz 

Mikor elkezdtem, megcsillant a szemem, hogy megint lesz egy rövid sorozat a párossal. Szeretem őket, mert szerintem jók együtt. De! Az alapelgondolás nem volt rossz, viszont a megvalósítással voltak gondok. Nem állt jól neki a Covid, inkább arról szólt. A főzés… inkább a tálalás tudományának neveztem volna mint főzésnek legtöbbször. :D
Én nagyon hosszúnak éreztem annak ellenére, hogy minisorozat. Ezt egyszerre kell ledarálni, különben nagyon unalmas. Szerencsére azért voltak mosolyogtató jelenetek, főleg mikor már az érzelmek kezdtek mutatkozni.

Marinette

A két főszereplő miatt kezdtem el nézni, mert láttam már őket a He, She, It minisorozatban. Amennyire tetszett az, annyira nem tetszett ez. Volt benne egy-két érdekesebb rész, de amúgy én untam. A vége pedig már kínszenvedés volt.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján