Naui Byeolege (W-Story 5.) (To My Star) (2021–2021) 18

To My Star · 나의 별에게
dél-koreai · romantikus, vígjáték, minisorozat 13
9 rész (epizódhossz: 15')

Kang Seo Joon színész, egykor Dél-Korea egyik legnagyobb és legnépszerűbb sztárja volt, de a karrierje most hanyatlóban van. Népszerűségének csökkenése ellenére úgy véli, hogy a szerencséje megfordult, amikor találkozik és beleesik egy Han Ji Woo nevű fiatal szakácsba.
Annak ellenére, hogy… [tovább]

Dél-koreai · Angol

Képek 1

Szereposztás

Son Woo HyeonKang Seo Joon
Kim Kang MinHan Ji Woo
Jeon Jae YeongKim Pil Hyun
Kim Jin KwonBaek Ho Min
Kong Jae HyunHyung Ki
Han Ji WonYoon Seul
Naui Byeolege (2021–2021)

Gyártó
Viki

Kedvencelte 4

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Shad 

Ahh my babies :) imádtam őket:) bár nekem hiányérzetem maradt mindkét fiú múltját illetően, de úgy veszem kettejük kapcsolata volt a lényeg, az pedig ♥♥♥ a két srác között nagyon jó volt a kémia és búcsút intettünk a spoiler világának is ♥ és az, ahogy Seo Joon Ji Woo-ra nézett, az a csillogó szempár…:)) ahh remélem egyszer tényleg jönnek a legalább fél órás részek , majd a rendes sorozatok is…
ahh és holnap még jön egy special rész!

Dreamborder 

Igazából 9 és fél, mert a WYEL után ez tetszett eddig a legjobban, de az még mindig lekörözhetetlen, legalábbis nálam. :)
Egyébként éreztem is a hasonlóságot a két sorozat között. Hangulatra és karakterekre is emlékeztettek egymásra. Jó volt a sztori, de a színészek közti kémia még jobban tetszett! :)
Igen, voltak benne hiányos részek, de a 10 percekbe ennyi fért bele. Így is nagyon élvezhető kis sori volt.

krlany 

Bennem maradtak kérdések és nem csak a két főszereplőnk múltjával kapcsolatban. spoiler Seo Joon nem lett a kedvencem, nem figyelt oda Ji Woo-ra. Tipikusan a „jöttem, láttam, győztem”-típus, aki leginkább csak magára figyel. Nem értem, mit szeretett meg benne JW, hacsak azt nem, hogy az ellentéte. Egyébként aranyosak voltak.

Marinette

A 8 és 9 csillag között vaciláltam, mert bár hiába tudnék sok jót mondani, nekem valami nagyon hiányzott ebből a sorozatból. Valamiért nálam nem működött úgy, nem váltotta ki azt a hatást, amit vártam, amit szerettem volna. Ugyanakkor azt is érzem, ha megnézem majd később még egyszer-kétszer, akkor nagyon tudnám szeretni.

2 hozzászólás
eszter_m 

Valószínűleg ha még 5-6 alkalommal újranézem (annyi biztos lesz), akkor sikerül megfejtenem, miért épp ez a BL működik nekem a legjobban.
Szépen van fényképezve, nyilván. A forgatókönyv jól sikerült, még ha olykor kicsit hiányos is volt a sztori, mert 15 perces részekben nem fejthetünk ki minden háttér történetet. (lássuk be, nem fogjuk megtudni, miért van Ji-woo egyedül, mint az ujjam, vagy hogy Seo-joon miért kezdett el rettegni a hangos zajoktól, hogy a szüleiről ne is beszéljünk) A színészi játék is remek volt, mondjuk nem ez az első szerepük ever, szóval ez annyira nem meglepő. Az egyik legfontosabb szempont nekem mindig a soundtrack és az nagyon rendben volt, minden alkalommal végignéztem az intrót miatta. Hwang Da-seul remekül kikacsintott a Where Your Eyes Linger felé több alkalommal is spoiler
Úgy gondolom, Korea fanfiction trópusokkal dolgozik. spoiler Szerintem mindet olvastam SKAM fanfictionként…
És lássuk be nagyon nem mindegy, hogy spoiler I was like a proud mama hen (túl sok B99-t nézek)


Népszerű idézetek


Folytatása

Összehasonlítás

W-Story


Hasonló filmek címkék alapján