Yin Wei Ai Ni (2020–2020) 26

Because of You / Because I Love You · 因為愛你
15' · tajvani · dráma, romantikus, vígjáték, minisorozat 16
10 rész (epizódhossz: 150')

A történet egy hatalmas család három féltestvéréről szól – mindhárman fiúk –, akik küzdenek a családi szeretettel, önmagukkal és azokkal az érzésekkel, amelyek „tilosak”, és „nem szabadna” érezniük őket.

Szereposztás

Lee Si KangYuan Jun Cheng
Mu Ji HsuLin Xun
Will ChangYuan Jun Dao
Jerom Huang AloufYuan Jun Ping
Guo Yu ChenYang Xiang
Su Wei HuaYan Yue
Francesca KaoCui Ying
Kamu ShiuYan Yue Wu
Yin Wei Ai Ni (2020–2020)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
LINE TV

Kedvencelte 5

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Délelőtt véletlenül bukkantam egy videóra ebből a sorozatból a spoiler és gondoltam belekukkantok. :) Nagyon aranyos kis sori, édesek voltak a srácok :) Nagy bonyodalmakra nem kell számítani, egyszerű kis szösszenet. Kedvencem Jun Cheng lett, nem tudnám megmondani, hogy miért. spoiler
Összegezve, nem túl bonyolult történet, aranyos szereplők. Csak nagyon kis rövidke. Néztem volna még. A zenék nagyon ott vannak a szeren, az op nagy kedvenc lett és nagyon jó az ending is. :)
Tetszett, vasárnap esti lazuláshoz tökéletes volt.

Shad 

Ez egy nagyon aranyos sorozat volt, el tudtam volna belőle viselni az eredeti 20 részt, de akár 16 rendes részt is nem csak ilyen nyúlfarknyit :) Így sajnos mindegyik srác élete picit „összecsapott” lett. A három testvér minden szempontból teljesen különböző volt, mégis szerethető :) és mindegyik rendkívül protektív a párjával szemben:D A koreai srácot megzabáltam, fura volt, hogy ő mindig a saját nyelvén beszélt, de mindenki értette őt:P ő változott a legtöbbet a végére:) Alapvetően ez egy nagyon szerethető kis BL lett, azért csóknál többet senki se várjon:) (mondjuk csóri apa… mindhárom fia meleg:D)

krlany 

Hát én ezt nagyon bírtam. Kár, hogy ilyen kis rövid volt, úgy néztem volna még.

2 hozzászólás
Dreamborder 

Aranyos volt, de sajnos akaratlanul is a Where your eyes linger-rel hasonlítottam össze. :) Az pedig ennél sokkal jobban tetszett. ;)

silentscream 

Kár, hogy ilyen rövid, így csak ilyen összecsapott szösszenet lett belőle. De egyébként aranyosak voltak a srácok.

Marinette

Miért volt ilyen rövid?! Annyi lehetőség volt ebben a sorozatban! Kár érte. Ennyi részt szánhattak volna egy párnak, megérdemelték volna. A negyedik „tesót” szívesen látnám még más filmben is. A zenéje igencsak fülbemászó, bekerült a kedvencekbe. Meghallgattam már egy párszor :)

Betűfaló 

Az a helyzet állt elő, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire tetszett. Főleg a spoiler
A csillagozásom főként annak szól, hogy azt hirdeti, a pénz nem minden, lehetsz boldogtalan gazdagon, de ugyanakkor nem tagadja, hogy boldogabbá tud tenni, ha már eleve az vagy, illetve gondtalan lehetsz. Továbbá tetszik, hogy a jólelkűség, a áldozatkézség megjelent, és tulajdonképpen ezért spoiler. Sajnos ezt kellett árnyalnom a rövidsége miatti hibáival.


Hasonló filmek címkék alapján