Yin Wei Ai Ni (2020–2020) 15

Because of You / Because I Love You · 因為愛你
15' · tajvani · dráma, romantikus, minisorozat 16
10 rész

A történet három egy hatalmas család három féltestvéréről szól – mindhárman fiúk –, akik küzdenek a családi szeretettel, önmagukkal és azokkal az érzésekkel, amelyek „tilosak”, „lehetetlenek” és „nem szabadna” érezniük őket.

Szereposztás

Lee Si KangYuan Jun Cheng
Mu Ji HsuLin Xun
Will ChangYuan Jun Dao
Jerom Huang AloufYuan Jun Ping
Guo Yu ChenYang Xiang
Su Wei HuaYan Yue
Yin Wei Ai Ni (2020–2020)

Kedvencelte 3

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Shad 

Ez egy nagyon aranyos sorozat volt, el tudtam volna belőle viselni az eredeti 20 részt, de akár 16 rendes részt is nem csak ilyen nyúlfarknyit :) Így sajnos mindegyik srác élete picit „összecsapott” lett. A három testvér minden szempontból teljesen különböző volt, mégis szerethető :) és mindegyik rendkívül protektív a párjával szemben:D A koreai srácot megzabáltam, fura volt, hogy ő mindig a saját nyelvén beszélt, de mindenki értette őt:P ő változott a legtöbbet a végére:) Alapvetően ez egy nagyon szerethető kis BL lett, azért csóknál többet senki se várjon:) (mondjuk csóri apa… mindhárom fia meleg:D)

krlany 

Hát én ezt nagyon bírtam. Kár, hogy ilyen kis rövid volt, úgy néztem volna még.

2 hozzászólás
Dreamborder 

Aranyos volt, de sajnos akaratlanul is a Where your eyes linger-rel hasonlítottam össze. :) Az pedig ennél sokkal jobban tetszett. ;)

Marinette 

Miért volt ilyen rövid?! Annyi lehetőség volt ebben a sorozatban! Kár érte. Ennyi részt szánhattak volna egy párnak, megérdemelték volna. A negyedik „tesót” szívesen látnám még más filmben is. A zenéje igencsak fülbemászó, bekerült a kedvencekbe. Meghallgattam már egy párszor :)


Hasonló filmek címkék alapján