Papa to Kiss in the Dark (2005–2005) 10

Papa and Heart: Kiss in the Dark
60' · japán · animációs, dráma, romantikus, vígjáték, anime, minisorozat 18
2 rész (epizódhossz: 30')

Már az első nap sem kezdődik jól… Munakata Mira szélsebességgel készülődik, mivel apja miatt már így is elég nagy késésben van az iskola első napján. Mira bemegy az apjához (aki mellesleg híres színész), hogy felébressze, ám a férfi – Munakata Kyousuke – behúzza az ágyba és… hé… várjunk csak..!… [tovább]

Szereposztás

Miki ShinichiroMunakata Kyousuke (hang)
Midorikawa HikaruMunakata Mira (hang)
Chiba SusumuHino Kazuki (hang)
Koyasu TakehitoUtsunomiya Takayuki (hang)
Terashima TakumaHojou Sakuya (hang)
Katsuki MasakoUtsunomiya Mitsuki (hang)
Papa to Kiss in the Dark (2005–2005)
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
TNK

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

IBagci 

Nehéz elfogadnom a kapcsolatuk miben létét, mert a rokon az rokon. Konkrétan felnevelte, tanította, a családja volt/most is az, utána meg beteszi neki. Az életkor nem zavarna, ha nem lennének apa-fiú kapcsolatban. Amúgy egy nagyon aranyos és szép történet tudna lenni, némi kandúr-viadallal.
Így marad egy furcsa párkapcsolat, dráma, ami nagyon jól épül fel, egy mellék boys-love szál, amit ha a készítők követnek, akkor jobb lett volna. spoiler
Van benne dráma, erotika és viszonzatlan szerelem, amik jól működnek együtt. Sőt van humora is az animének, amin jól lehet szórakozni. Néhányon meg fangörcsöt kapni.
Nem lesz kedvenc, de örülök, hogy megnéztem.

krlany 

Na jó, ez minden szinten perverz. Ahogy a csávó mondja az animében, három dolog is fennáll velük kapcsolatban: homoszexualitás, pedofília és vérfertőzés, és akkor még nem is tudta az igazságot, csak úgy derült égből beletrafált. Szóval a téma se semmi… viszont én a nyávogás meg az összes többi miatt pontoztam le, és nekem a karakterek sem tetszenek.


Hasonló filmek címkék alapján