I Am Your King (I Am Your King 1.) (2017–2017) 10

I Am Your King: The Series · ผมขอสั่งให้คุณ
25' · thaiföldi · dráma, romantikus, vígjáték, minisorozat 12
5 rész

Pár nappal azelőtt, hogy Pound Kínába menne tanulni, a hatfős társaság – Bright, August, New, Matt, Junho és Pound – összejönnek egy búcsúpartira. Kitalálják a Király játékot, amelynek egyetlen fontos szabálya van: akinél a Király kártya van, az bárkit bármire következmények nélkül utasíthat. Ám… [tovább]

Szereposztás

Newyear Kitiwhut SawutdimilinPound
M Ruangvivatjarus PhurinJunho
Mark Siwat JumlongkulAugust
Best Vittawin VeeravidhayanantBright
Kris Krit SongsamphantNew
Us Nititorn AkkarachotsoponMatt
Mew Suppasit Jongcheveevattanár (ep.5)
I Am Your King (2017–2017)

Gyártó
Channel 9

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

krlany 

Szóval azért kicsit durva az, ami itt 3 nap alatt megy. Mármint úgy értem, hogy ennyi idő alatt egy embernek ennyiféle érzelmet megélni… Kissé darabos és kidolgozatlan, mely nagy részt a rövidségéből adódik, mindent belezsúfolni egy szempillanatba… de a srácok aranyosak végül is.

Marinette

Kicsit bénácska, de amúgy nagyon aranyos. Az első rész után azt hittem semmi sztorija nem lesz, csak iszogatnak, játszanak a srácok, de a végére egész jó kis történet kerekedett ki. Viszont többet is ki lehetett volna hozni belőle. A lezárás miatt mindenképpen hiányérzetem van. A három párból kettőnél nem tudni, hogy alakulnak majd a dolgok, én kifejezetten kíváncsi lettem volna rá. Az August-Bright páros volt a kedvencem, különösen August. Markot, mint színészt eddig is szerettem, és itt amikor Somot alakította, valami eszméletlen volt, imádtam!
Sajnos a magyar fordítás viszont nem volt jó. Sokszor totál értelmetlenek voltak a párbeszédek és meg kellett néznem angol felirattal, hogy kiderüljön miről is volt szó.


Folytatása

Összehasonlítás

I Am Your King


Hasonló filmek címkék alapján