Devils Line (Devils Line 1.) (2018–2018) 21

Devils' Line · デビルズライン
24' · japán · akció, animációs, dráma, romantikus, fantasy, sorozat, anime 17
1 évad · 12 rész

Tsukasa egy főiskolai hallgató. Egy támadás során egy démon menti meg az életét, aki képes beolvadni az emberek közé. Anzai, a megmentője, egy fél-démon, aki a természetfeletti erejét arra használja, hogy az árnyékrendőrség munkáját segítse, akik a démonokkal kapcsolatos ügyekért felelősek… [tovább]

Szereposztás

Matsuoka YoshitsuguAnzai Yuuki (hang)
Ishikawa YuiTaira Tsukasa (hang)
Okitsu KazuyukiAsami Yousuke (hang)
Ishida AkiraIshimaru Megumi (hang)
Sawashiro MiyukiJuliana Lloyd (hang)
Sakurai TakahiroKikuhara Kirio (hang)
Kamiya HiroshiMakimura Takesh (hang)
Kimura RyouheiRi Hans (hang)
Hosoya YoshimasaSawazaki Takashi (hang)
Touyama NaoTenjou Nanako (hang)

Kedvencelte 7

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Netta88 

Ezzel az animével is már akkor szemeztem, mikor szezonba volt, de akkor nem kezdtem el, nem akartam várni a részekre, aztán kicsit el is felejtettem, de mindenképp meg akartam nézni. Most megtettem. És imádtam. Nem volt tökéletes, voltak benne logikátlanságok, kicsit gyorsan haladt a sztori, sok mindenre nem kaptunk választ, a lezárás sem tetszett, mégis ezek ellenére kedvenc lett. Már az első rész után éreztem, hogy az lesz, és ez Anzai Yuuki-nak köszönhető. Mindig is szerettem az olyan karaktereket, mint ő, az olyan történeteket, mint az övé. Kapunk egy vámpír srácot, aki a rendőrségnek dolgozik, és a saját fajtáját üldözi, akik képtelenek magukon uralkodni, és embereket ölnek. Anzai nem egy szent, ha vért lát rajta is eluralkodik az ösztön, de próbálja féken tartani, és még időben benyugtatózza magát. Folyamatosan vívódik, nem képes elfogadni saját magát. Ez az érzés még inkább felerősödik, amikor megismeri Taira Tsukasa-t, akit ezek után nem képes kiverni a fejéből. Nagyon szépen van ábrázolva a köztük kialakuló szerelem, Anzai vívódása, amiatt, hogy fél, hogy bántani fogja a lányt. Aranyos, amikor folyton elpirul, amikor kicsit közelebb kerülnek egymáshoz. Emellett képes beismerni, ha hibázik és tud bocsánatot is kérni. Nem létezik tökéletes férfipéldány, de ő közel áll hozzá x) Engem megvett magának.
Tsukasa kicsit naiv lány. spoiler Szóval igen, volt némi érzéke a lánynak bajba kerülni, sokszor kellett megmenteni, de mégsem éreztem, hogy teljesen életképtelen lenne. Szerintem erős lány volt. Képes volt elfogadni a „másokat” olyannak, amilyenek. Szerette Anzai-t és bízott benne, még akkor is, amikor a férfi sem volt képes bízni magában. Én kedveltem őt is.
Mellettük még kiemelném Lee-t, akinek a szövegein jókat tudtam mosolyogni. Az ő felfogása teljesen különbözött Anzai-étól, annak ellenére, hogy neki sem volt egy kellemes gyerekkora. Ellentétek voltak, ezt a megjelenésük is kihangsúlyozta. Őt is szerettem.
Voltak még kedvelhető mellékszereplők, és olyanok is, akiket nem szerettem. Az anime itt is elég szépen előveszi a faji különbségeket, az elfogadást, az ellenszenvet. A báránybőrbe bújt farkas témát. Ki jó és ki rossz? Csak mert valaki „szörnynek” született még nem biztos, hogy az is, aki pedig ember, lehet, hogy rosszabb, mint a szörnyek. Ezt is szépen boncolgatta az anime. Emellett voltak benne fordulatok is, és izgalmas is volt. Sajnálom viszont, hogy csak 12 +1 részt kapott az anime, így sok maradt a lezáratlan szál. Néztem volna még ezt az animét. Remélem, hogy egyszer lesz neki folytatása, mert ez a lezárás nekem nagyon nem tetszett. Mi lesz Anzai és Taira kapcsolatával? Kik állnak a háttérben, ki irányítja a C.C.C.-t? Illetve ki az 1-es? Túl sok a megválaszolatlan kérdés, és ez frusztrál. :/
A grafika amúgy szép, a vámpírokat érdeksen ábrázolják, sőt Oni-nak nevezik őket. A kinézetük hasonlít is az Oni-maszkokra. Eleinte zavaró volt kicsit, de hamar megszoktam, bár még mindig nem tudom, hogy képesek akkora fogakkal harapni. A zene is jó, bár az openinget nem tudtam nézni a nagyon vibráló effekt miatt, amitől elkapott a hányinger. :/ Az endinget viszont mindig végignéztem, annak a zenéje is nagyon szép.
Mindent egybevetve az összes hibájával együtt nekem betalált ez az anime. :)

4 hozzászólás
Rab_Csenge 

Hát hol is kezdjem… Tetszett :D Jó kis romantikus történet egy vámpír és egy ember között. Anzai próbálja leküzdeni azt hogy átváltozzon spoiler, Taira-ban meg tetszett hogy igazából nem nagyon fél a vámpíroktól és simán odamegy egyhez, a párosukat nagyon megszerettem spoiler Szerintem jó befejezés volt, nem maradt bennem egy olyan érzés hogy mindenképpen kell ennek folytatás mert baromi kíváncsi vagyok rá, de azért néztem volna akár tovább is :D A szereplők úgy elmentek, álltalában van sok szereplő akit kedvelek, de most úgy kb 4-5 ha van.Az op és az ed sem fogott meg most :/ A rajzolás viszont nagyon tetszett *-* Összességében jó anime, szerintem lehet újra is fogom nézni valamikor :D

K_A_Hikari

Ezt másodjára is hipersebességgel daráltam le, még az alvásról is lemondtam a nézésért cserébe.
Anzai karakterét továbbra is imádom. Démon spoiler, de annyi érzelem van benne, annyira igyekszik, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretne, Tsukasa viszont.. nos, a szokásos üresfejű női főszereplő. Kár érte.
Simán vevő lennék egy 2. évadra *-*

Kemiviki 

Eléggé vegyes érzéseim vannak ezzel az animével kapcsolatban. Voltak benne jó dolgok, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni egy ilyen alapból.
Tetszett, hogy másképp fogták meg a vámpírok, félvámpírok/ démonok lényét. Tetszett hogy spoiler , volt ott ezáltal bőven még lehetőség.
A szerelmi szál a szokásos, de egy elviselhetőbb női karakterrel. Nem tökéletes, hihetetlenül naiv és buta, de nem vinnyog és hisztizik minden egyes percben. Ja és azonnal tudja hogy mint akar, spoiler xD
Anzai karaktere érdekes volt ez a belső démonnal való küzdelem különösen tetszett.
Valamivel durvábbat és véresebbet vártam volna a korhatár miatt, de nem volt ez olyan durva. Inkább beteg.

krlany 

Ez egy fura anime. Sokkal több van benne mint, amit sikerült kihozni belőle, de mégsem olyan rossz ez… Egy csomó mindent nem zártak le, de a történet ezen része befejeződött, úgyhogy gondolom lesz második évad, vagyis szerintem az lenne a logikus, és én tulképpen várom is spoiler.
A csaj az abszolút siralmas, én még ennyire életképtelen nőt a világban nem láttam, de legalább szerelmes, és az utolsó részben azért odatette magát… és hát, D, a vámpírvadász óta még az érzelmes vámpírokat is bírom, úgyhogy Anzai-t jól megkedveltem. Elég menő volt a belső démonaival együtt.
Ahogy haladtunk előre egyre jobbak lettek a részek, úgyhogy én egy jobb 2. évadban reménykedem, már ha lesz.

Kaname32 

Nagyon sokan szidták ezt az animét és ezért kíváncsi lettem rá, így végig néztem szerény véleményem szerint nem volt rossz anime, 1x meg lehet nézni.
Oké, hogy már töménytelen vámpíros meg hasonló animét gyártanak, de végre 1 amiben a főhős nő nem egy rinya gép (félig meddig) akiért oda meg vissza vannak és nem tud pasi nélkül megállni a lábán. >< Ebben az animében aztán rendesen volt akció, meg romantika na de nem a nyál csorgatós verzió csak szolidan. De azért fő vámpírunk/démonunk is egész jó volt így semmi kivetni valóm nincs. ^^
Még annyi minden maradt meg válaszolatlanul, hogy simán elbírna egy 2. évadot is, mert evvel a véggel nem lett semmi tiszta, inkább megkavarta a homokot a fejemben. A 2. évadra vevő vagyok ha lesz. =^^=


Folytatása

Összehasonlítás

Devils Line


Hasonló filmek címkék alapján