Dao Mu Bi Ji (The Lost Tomb 1.) (2015–2015) 10

The Lost Tomb · 盗墓笔记
45' · kínai · akció, kaland, fantasy, sorozat, rejtély 12
1 évad · 10 rész

Ötven évvel a történet előtt egy csapat Changshából származó sírrabló elrabolt egy ősi tekercset, amely a Háborús Korszak idején elrejtett kincsek helyét jelölte. Ám egy titokzatos esemény mindannyiukkal végzett. A jelenben Wu Xie, a csapat egyik tagjának unokája felfedezi nagyapja feljegyzéseit… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Li Yi FengWu Xie
Yang YangZhang Qi Ling
Liu Tian ZuoWang Pang Zi
Ken ChangWu San Sheng
Wei WeiPan Zi
Tiffany TangA Ning
Sun Yao QiChen Cheng Cheng
Ying ErHuo Xiu Xiu
Li Chen HaoHigh Shao
Cheng Pei PeiHuo asszony

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

kkata76 

Nagyon remélem, hogy lesz folytatása. A regénysorozatot 8 évadban tervezték feldolgozni, eddig tudomásom szerint kettő készült el, meg egy halom spin-off film, és a második évad az előzményeket taglalja (The Mystic Nine: https://snitt.hu/filmek/lao-jiu-men), nem pedig folytatás. Pedig több kérdéssel fejeztem be a sorozatot, mint amennyire közben választ találtam.
Nem volt rossz egyébként, leginkább persze az a része tetszett (a sorozat zöme), ami a sírban játszódik, az nagyon izgalmas volt, kicsit Indiana Jones-os, kicsit Múmiás. Nagyon várom a folytatást nem csupán a történet miatt, hanem azért is, mert tetszett a két főszereplő, Wu Xie (Li Yi Feng) és Zhang (Yang Yang) között szövődő barátság, és Fatty Wangot is nagyon bírtam. Jó volt a humora, izgi volt, és nagyon nem lett vége, úgyhogy reménykedem. Addig is megnézem az előzményt, és megkeresem a könyveket, hátha föllelhetőek valahol.

GentleRain 

Érdekes kis kincsvadászos, átkos dorama volt, de a vége nekem nagyon lezáratlan. Remélem, lesz második évad, mert ez így nem az igazi. A történet egyébként izgalmas volt, bár jó lett volna, ha nem a fél évadot azzal töltik, hogy a labirintusban bolyongnak. De még így is tetszett, mert végig izgultam a karakterekért. A végebeli csavar tetszett, és most nem tudom, mi van. Így lezárni! Szemtelenség!

2 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

The Lost Tomb


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján