Dao Mu Bi Ji 2 (The Lost Tomb 2.) (2019–2019) 3

The Lost Tomb 2 / The Lost Tomb: Explore With The Note / The Lost Tomb 2: The Wrath of The Sea · 盗墓笔记2
45' · kínai · akció, kaland, fantasy, sorozat 13
1 évad · 40 rész

Wu Xie kinyit egy dobozt, amelyet még a Lu Wang palotabeli Hét Csillag koporsóból zsákmányolt és egy kigyófejű, rézből készült halat talál benne. Wu San Xing elmesél egy tíz évvel korábbi történetet, amikor társaival régészeti expedícióra indultak az Ásvány-szigetekre. Wu Xie most ugyanoda viszi… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Neo HouWu Xie
Cheng YiZhang Qi Ling
Li ManA Ning
Zhang Bo YuWang Pan Zi
Liu Xue YiXie Yu Chen
Huang YiHuo Xiu Xiu
Siqin GaowaHuo asszony (Hetedik mester)
Ethan YaoWu San Xing / Xie Lian Huan
Xi XueChen Wen Jing
Wang Hui ChunXie Jiu Ye [Kilencedik Master]

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Ez az évad annyira nem rántott be az elején, mint az első. A víz alatti sírkamra nekem elég unalmas volt, pedig próbálkoztak izgalmassá tenni. A visszaemlékezések tetszettek, bár aztán kiderült, hogy minden történetnek vagy három verziója van. A második és harmadik kaland – utóbbi folytatódik a következő évadban majd – viszont jobban tetszett. Főleg a második, valamint a köztes nyomozások és a sok titok és rejtély, amik lassan kezdenek megoldódni. És amik még több kérdést vetnek fel. A visszaemlékezések mind érdekesek voltak, főleg, mert így sok kérdés választ kapott és megismertük a múltat is.
Az akciójelenetek jók voltak, a sírok is szépek, a látványra nem panasz és a CGI sem rondított a képbe. És végre kiderült valami azokról a kígyószemű halakról is.
A színészi alakítás is meglepően színvonalas, és mivel az előző évad színészeire már nem emlékszem, így nem okozott sokkot a váltás sem.
Szóval, megérte megnézni, de nem vagyok maximálisan elégedett vele.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján