Gui Cui Deng Zhi Jing Jue Gu Cheng (2016–2017) 1

Candle in the Tomb · 鬼吹灯之精绝古城
35' · kínai · akció, kaland, dráma, fantasy, sorozat, történelmi, rejtély 13 !
1 évad · 21 rész

Shirley Yang egy archeológus, aki az Egyesült Államokban nőtt fel. Amikor hírt kap arról, hogy az apja egy sírkamra feltárása közben eltűnt, azonnal visszamegy Kínába. Itt találkozik Hu Ba Yi-vel, az egykori katonával, aki immáron sírrablóként tevékenykedik és a feng shui mestere, amelyet egy… [tovább]

Szereposztás

Jin DongHu Ba Yi
Chen Qiao EnShirley Yang
Zhao DaWang Kai Xuan
Wang Yong QuanAn Li Man
Yang Xin MingChen professzor
Feng HuiHao Ai Guo
Kuang Mu YeSa Di Peng
Jin Ze HaoChu Jian
Fu MeiYe Yi Xin

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Kiváló sorozat, az elejétől a végéig izgalomban tartja az embert. A tényleges történet ugyan csak az ötödik epizódban kezdődik, de onnantól aztán van minden. Van itt jégbarlang, forró sivatag, letünt kultúrák, veszélyek, halálos csapdák tömkelege és persze rengeteg rejtély. Na, de a kiváló karaktereket se hagyjuk ki. Egyértelműen mindenki színes egyéniség, de a történet mégis inkább Hu Ba Yi, Shirley Yang és Wang Kai Xuan hármasára koncentrál. Imádtam, hogy konkrétan mindenkinek van valami titkolnivalója a hármasfogatból, és senki sem egészen az, akinek látszik.
Tetszett, hogy nem mindenki élte túl a sorozatot, mindig valami váratlan dolog történt és nem lehetett tudni, hogy ér véget a történet. A legutolsó epizód megint függővéggel zárult, és én úgy érzem, mintha az író nem akarta volna elvágni a szálakat. Bőven vannak még kérdések, főleg a legutolsó jeleneteket nézve. A sorozathoz tartozik még egy folytatás film, valamint két másik sorozat, szóval szerintem én majd egyszer rájuk vetem magam.


Hasonló filmek címkék alapján