Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

strangelove 

Terrence Malick – remélhetőleg – elért végre a gödör aljára: önmaga paródiájává vált. Az élet fája óta várható volt, hogy ez bekövetkezik. Tulajdonképpen Paolo Sorrentinová züllött. Pedig engem aztán nem nehéz lekenyerezni avval, ha Rooney Mara mosolyog és szenved két órán keresztül, de itt még a sokat dicsért vizualitás is közhelyessé vált.
Na spongyát rá, közel húsz évvel Az őrület határán után Malick ismét világháborús filmet forgatott, állítólag visszatérve a lineáris elbeszéléshez, talán érezve a kifulladást.

csokidani 

Nagyon fura film. Nem is filmszeru, hanem jelenetek, vagasok. Az elejen nagyon nehez volt ezt kezelni, aztan nagyon lassan osszecsuszott valami filmszeruve. A jelenetek ide-oda ugralnak kvazi latszolag mintegy szertelenul es talan nem is a filmszeruseg volt a cel hanem csak hangulatkivaltas. Engem egyre huzott be de nem tul melyre, lekotott a ket oras jatekido ellenere is. Erdekes, szokatlan de messze nem kivalo vagy kihagyhatatlan.

eNNBeus 

Elrévedések sokasága kuszasága. Pont nem kapott el annyira mint amennyire…. mennyire is? Nem tudom célja volt-e bármi, vagy nem-e ez hogy csak kicsit merítsen az víz alá.

Rhyme

Nem volt ez olyan szörnyű, mint ahogy azt az értékelések mutatják, végig figyelemmel követtem és megvolt a saját hangulata és igényes képi világa. A két óra azért sok volt, de egyszer meg lehet nézni.

Horváth_Evelyn 

Hát tény, hogy ez a két órás intervallum sok ennek a filmnek. Mármint nem tölti be. Tehát ha beül az ember moziba két órára, akkor elunja magát, mert nem igazán dinamikus film, ami nem baj. Nagyon szép, ahogyan össze lett ez rakva. Igényesen. A történetet amúgy untam, de a képi világ az szuper volt. Gyönyörűséges volt. És a mozdulatokra történő fókuszálás. Óóó… Emiatt tutira emlékezni fogok rá.

53%? Láttatok ti már 5 pontos filmet?


Hasonló filmek címkék alapján