Kedvencelte 2

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Emerson 

Illik valami megemlékezésfélét írni ehhez a sorozathoz, ha már a k#>&@ kedves BBC úgy döntött, hogy elkaszálja egy évad után… Nos… ha nem lenne a kanadai 19-2 akkor most azt mondanám, hogy a legjobb járőrös-nyomozós sorozat ever. De van. Szóval csak a második legjobb. Vegyük sorjában:
1. baromi jó színészek: egytől egyig – pipa
2. baromi jó karakterek: semmi jelmez nélküli szuperhős, esendők, emberiek, hétköznapiak, akik szembejönnek veled az utcán – pipa
3. baromi jó zene: hah, naná! – pipa
4. dráma: dögivel, megfelelően adagolva – pipa
5. humor: pont, amennyi kell – pipa
6. intro: olyan, amit nem akarok minden rész alkalmával átpörgetni – pipa
7. WTF momentek: pont, amikor nem várnám – pipa
8. baromi nagy hiányérzet, amikor rájössz, hogy nincs több rész – pipa
Na, ezek kellenek egy tökéletes sorozathoz. Annyit azért apró betűsen hozzátennék, hogy homofóbok messze kerüljék el. Először kicsit fennakadtam, hogy ennyi meleg karakter van, de valahogy olyan természetesen kezelték a dolgot, hogy még el is szégyelltem magam, amikor átfutott az agyamon, hogy na már megint divatból szedik elő a másság témát. Itt senki sem volt más. Emberek voltak.

3 hozzászólás
Rebarbara 

Elég nehéz nekem értékelni ezt a filmet. No nem azért, mert nem tudom mit írjak, hanem azért, mert @Emerson előttem már mindent leírt. Csak kipipálni tudom, amit ő felsorolt.
Eszméletlenül jó a sorozat és tényleg hiányérzet marad a nézőben, amikor vége.
Két dolgot azért mégis aláhúznék:
1. Nagyon jó, hogy nem csináltak a karakterekből szuperhősöket. Ők is pont olyan emberek, mint bárki más és pont olyan problémákkal gondokkal, mint a többiek.
2. Igen, van benne homoszexuális és leszbikus kapcsolat, de ezt is annyira jól mutatták be, hogy tiszta élvezet volt nézni.
Nagy kár, hogy egy évad után úgy döntöttek, hogy elég volt ennyi.

3 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján