Criminal: Egyesült Királyság (Criminal) (2019–) 37

Criminal: United Kingdom
43' · francia, angol, német, spanyol · dráma, sorozat, thriller, krimi
2 évad · 7 rész

A sorozat (4 nyelven és 4 különböző országban forgatták: Franciaország, Spanyolország, Németország, Egyesült Királyság) 12 különböző történetből áll, amelynek mindegyike kihallgató szobákban játszódik. A széria a gyanúsítottak és a nyomozók közötti intenzív mentális konfliktusra fókuszál.

angol
angol

Képek 3

Szereposztás

David TennantDr. Edgar Fallon
Hayley AtwellStacey Doyle
Youssef KerkourJay Muthassin
Rochenda SandallVanessa Warren
Katherine KellyNatalie Hobbs
Mark StanleyHugo Duffy
Lee InglebyTony Myerscough
Nicholas PinnockPaul Ottager
Shubham SarafKyle Petit
Kevin EldonMichael Walker

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

Rémálom 

Ahhoz képest, hogy az ügyek nem nagyon csavarosak, hogy nincs az a hangsúly a nyomozókon, olyan jó ez a sorozat a feszültségkeltésben. Marha jók a dialógusok!

negoti 

Attól jó ez a sorozat, hogy nem magára a bűntényre, hanem a kihallgatásokra koncentrál. Egy nagyon jó nyomozó csapatot ismerhetünk meg ez alatt a három rész alatt. A kihallgató -és megfigyelőszobában ülő/álló emberek nem csak 'díszletek', hanem, még ha nem is mondanak semmit, fontos résztvevői a kihallgatásoknak. Attól, hogy egy helyiségben (tulajdonképpen az inkább három helyiség) játszódik a történet nagyon feszült a hangulat, érthetően, hisz emberéletekről, sorsokról van szó. Bűnös vagy nem bűnös? Bevallja-e a tettét vagy sem? Ekörül forog minden és az, hogy az első részben David Tennant, a másodikban pedig Hayley Atwell játssza a vádlott szerepét csak még élvezhetőbbé teszi a részeket. Szóval, rajongóknak mindenképp nézős. Annak is, aki szereti a rövidre zárt, nyomozós történeteket.


Hasonló filmek címkék alapján