Charleston (1977) 20

93' · olasz · vígjáték KN

Mindannyian tudjuk, mi a charleston: egy tánc, amelyet ragtime zenére járnak. Azt azonban már csak kevesen tudják, hogy Charleston egy név is, mégpedig egy igen különleges személy beceneve. Charleston a maga műfajában zseniális művész, magakitalálta nagyszabású ötleteivel egyenesen lenyűgözi… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Bud SpencerCharleston
Herbert LomWatkins felügyelő
James CocoJoe Lo Monaco
Renzo MarignanoMorris
Jack La CayenneJack Watson / Columbus
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Elég jó, mindenkit jól átverős, film Bud Spencerrel, amiből természetesen nem hiányozhat egy két pofon sem.

Nagareboshi_GIN 

Személy szerint most láttam először ezt a filmet, és igazából egy teljesen szórakoztató kis Spencer-filmnek tartom. Számomra olyasmi volt, mint a Banán Joe (amit sokakkal ellentétben én special szeretek), de nagyon zavart a főgonosz. Annyira bugyuta volt és szerencsétlen, hogy azt rossz volt nézni. Komolyan, ha nem figurázzák ki ennyire, akkor egy sokkalta jobb film lehetett volna, így viszont, amikor megjelenik, tönkrevágja az egészet. Pedig tényleg egy kifejezetten szórakoztató darab lett volna! Kár érte!

kamububu 

Ez a film nagyon kellemes meglepetés volt számomra! Eddig sosem láttam még, pedig ha korábban ismertem volna, már biztos ezt is rongyosra nézem. Imádom az ilyen mindenki-átver-mindenkit történeteket, és ebben a filmben is az volt a nagyon jó, hogy mindig úgy jött a következő csavar, hogy már azt hittem, nem lehet több. És persze nagyon jó zene született hozzá!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján