Bungou Stray Dogs 3rd Season (Bungou Stray Dogs 3.) (2019–2019) 22

文豪ストレイドッグス 第3期
23' · japán · akció, animációs, vígjáték, fantasy, sorozat, rejtély, anime
1 évad · 12 rész

Az akció orientált fantasy történet főszereplői a japán irodalom nagy alakjai, mint például Edogawa Ranpo, Miyazawa Kenji és Dazai Osamu, vagy a kortárs japán irodalomból Ayatsuji Yukito (Another) és Kyogoku Natsuhiko (Mouryou no Hako), míg a nyugati irodalomból olyanok képviseltetik magukat,… [tovább]

Szereposztás

Miyano MamoruDazai Osamu (hang)
Uemura YuutoNakajima Atsushi (hang)
Ono KenshoAkutagawa Ryuunosuke (hang)
Morikawa ToshiyukiEdgar Allan Poe (hang)
Kamiya HiroshiEdogawa Ranpo (hang)
Amamiya SoraElise (hang)
Sakurai TakahiroFrancis Scott Key Fitzgerald (hang)
Koyama RikiyaFukuzawa Yukichi (hang)
Ishida AkiraFjodor Dosztojevszkij (hang)
Seto AsamiHiguchi Ichiyou (hang)

További szereplők

Bungou Stray Dogs 3rd Season (2019–2019)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Bones

Kedvencelte 12

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Yuuko

Ez az évad is nagyon jól sikerült. Az évad eleje nem ütött annyira, mint a másodiké, de ettől függetlenül érdekes volt és szórakoztató volt nézni ahogy Dazai és Chuuya – főleg Dazai – szívja a másik vérét. A jelenben is nagyon érdekes volgok zajlanak, bár a másik oldalt most csak Fyodornak kell elvinni az egészet a hátán, de mivel Akira Ishida a seiyuu-ja erre maximálisan képes. Jó volt megismerni a Főnöknek és a dokinak a történetét. A vége nagyon szórakoztató volt, de kicsit megismételtük az előző évad befejezését. spoilerNagyon várom a folytatást.

Chriss 

A harmadik évad is éppoly lendületes volt mint az előző kettő, a színvonal maradt, ugyanúgy ahogyan a szatirikus-cinikus humor is. Kerülnek elő az egyre gonoszabb rosszfiúk spoiler Ismét visszautazunk kicsit az időben, és megismerjük Chuuya előtörténetét is. Aztán minden ott folytatódik, ahol abbamaradt. Atsushi és Akutagawa „kapcsolata” is tovább alakul, nekem tetszik ez az irány – érezni, hogy haladnak a barátság felé, de mégis inkább meg akarják ölni a másikat, mert mért ne? Dazai és Ranpo nyomozási stílusa is nagyon tetszik, ahogy logikusan építik fel apró darabokból az egész ügyet, és mindent el is magyaráznak levezetésképpen. Kyouka szüleivel és démonával kapcsolatban is nyerünk plusz infókat. Mindenkinek a személyisége folyamatosan változik, alakul, és nekem úgy tűnt, pozitív irányba. Hiába rosszfiúk, nem a céltalan vérengzés motiválja őket, és nem is ezt teszik. Nekem szimpatikus nagyfőnök Mori-san. Intelligens, megfontolt és igazságos, ám nem jó kihúzni nála a gyufát. De ha választani lehet, én mégsem a Dokkmaffia köreit erősíteném :)
A főpoén ütött ott a végén… ez a Dazai kiket meg nem nyer az ügynek :D
Az opening és az ending is nagyon látványos volt és fülbemászó. Mindkettőt szerettem. Még nézném tovább az animét…

Dreamborder 

Ez az évad is elég királyra sikeredett. Szerettem az újabb visszatéréseket a múltba, majd az izgalmakat a jelenben. Atsushi és Akutagawa lassan kialakuló „barátságát”, ami abban nyilvánul meg, hogy folyamatosan ki akarják nyírni egymást. Még véletlenül sem veszik figyelembe, hogy ketten együtt egy brutál ütős párost alkotnak. :) Szerettem a főnökék történetét, Dazai hihetetlen intelligenciáját, a tagokat, bármelyik oldalon és azt is, hogy kapott egy jó befejezést, mégis ott van a lehetősége egy új évadnak. (Nagyon támogatom az ötletet!) Az évad lényege számomra: mindegyik oldalra szükség van, hogy az egyensúly fennmaradhasson.
Ps.: imádtam az új orosz neveket és képességeket :D


Hasonló filmek címkék alapján